Έφτασε στο Ντίσελντορφ η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας (pics)
i

© Intime

Έφτασε στο Ντίσελντορφ η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας (pics)

Sportal newsroom 22:45 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 07.06.2024

Η «γαλανόλευκη» αποστολή έφτασε στο Ντίσελντορφ για τη φιλική αναμέτρηση με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Μετά τον πικρό αποκλεισμό στην Τιφλίδα από τη Γεωργία, η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη για επιστροφή στη δράση!

Στο Ντίσελντορφ και στην τελική ευθεία για το μεγάλο φιλικό της με την οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία, βρίσκεται η «γαλανόλευκη».

Επιλογή Μπαλτάκου ή Γκαγκάτση; Το μεγάλο στοίχημα με τον νέο τεχνικό της Εθνικής
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:45 - 03.06.2024

Επιλογή Μπαλτάκου ή Γκαγκάτση; Το μεγάλο στοίχημα με τον νέο τεχνικό της Εθνικής

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποχωρεί, ο Μάκης Γκαγκάτσης, όπως όλα δείχνουν, έρχεται στην προεδρία της ΕΠΟ και η Εθνική παραμένει χωρίς προπονητή. Ποιος θ' αναλάβει τη δύσκολη απόφαση.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (4/6) στην πόλη της Βεστφαλίας, όπου τα μέλη της θα διαμείνουν ενόψει του αγώνα με την Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/6, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) στο Borussia-Park του Μένχενγκλαντμπαχ.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οπότε θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ για το φιλικό με την Μάλτα στις 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Γκρόντιγκ.

Η «γαλανόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Ιωαννίδη, Παυλίδη, Δουβίκα.