Εκτός ο Κόουλμαν για την Ιρλανδία ενόψει της Ελλάδας - Ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του στις κλήσεις
i

©imago

Εκτός ο Κόουλμαν για την Ιρλανδία ενόψει της Ελλάδας - Ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του στις κλήσεις

Δημήτρης Χούπης 22:46 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 08.09.2024

Ο Σίμους Κόουλμαν μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Αγγλία, θα μείνει εκτός από τον αγώνα με την Ελλάδα και ο Φέστι Εμποσέλε θα πάρει τη θέση του.

Πρόβλημα προέκυψε για την Ιρλανδία δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με την Ελλάδα. Η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει αύριο (9/9) στο Δουβλίνο για να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League.

Η ομάδα του Χέιμιρ Χάγκριμσον λοιπόν θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα με μία απουσία, αυτή του Σίμους Κόουλμαν. Ο αμυντικός της Έβερτον τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αγγλία, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Μετά από σύγκρουση που είχε με τον Μαγκουάιρ, έπεσε στο έδαφος αλλά μπόρεσε να συνεχίσει στην αρχή.

Ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να παίξει και βγήκε αναγκαστική αλλαγή. Κάπως έτσι θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία υπενθυμίζεται ότι θα έχει κι αυτή απουσία. Τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Φινλανδία.

Μάλιστα ο Κόουλμαν θα επιστρέψει στην Αγγλία και την Έβερτον για την αποθεραπεία του. Τη θέση του θα την πάρει ο Φέστι Eμποσέλε, ο οποίος αγωνίζεται στη Γουότφορντ. Η Ιρλανδία στο πρώτο ματς υπενθυμίζεται ότι ηττήθηκε με 0-2 από τα «Τρία Λιοντάρια».

Από την άλλη η Ελλάδα είχε εύκολο βράδυ αφού νίκησε 3-0 τη Φινλανδία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!