Η άφιξη της Εθνικής στο Δουβλίνο για το κρίσιμο ματς με την Ιρλανδία (gallery)

Η άφιξη της Εθνικής στο Δουβλίνο για το κρίσιμο ματς με την Ιρλανδία (gallery)

Sportal newsroom 17:42 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 09.09.2024

Οι διεθνείς προσγειώθηκαν στο Δουβλίνο και το βράδυ της Δευτέρας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με την Ιρλανδία.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Δουβλίνο.

Η Εθνική λίγο πριν της 16.00 προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας για τον αυριανό κομβικό αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Το ταξίδι ήταν καλό, η θερμοκρασία κυμαίνεται κοντά στους 15 βαθμούς και η Εθνική θα προπονηθεί για τελευταία φορά απόψε στις 21.30 στο Aviva Stadium, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, επισκέφθηκε τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκ μέρους της ΕΠΟ η Εκτελεστική Διευθύντρια Δόμνα Τσιώνη και από πλευράς UEFA ο γενικός γραμματέας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων και την ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Γκαγκάτσης και η κ. Τσιώνη θα μεταβούν στο Δουβλίνο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Nations League, Ιρλανδία-Ελλάδα.