Η παρακάμερα από την «τριάρα» της Εθνικής επί της Φινλανδίας (vid)
i

©intime

Η παρακάμερα από την «τριάρα» της Εθνικής επί της Φινλανδίας (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:28 - 08.09.2024

Δείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τη νίκη της Ελλάδας με 3-0 κόντρα στη Φινλανδία.

Η Ελλάδα είχε ένα άνετο βράδυ απέναντι στη Φινλανδία της οποίας επικράτησε με 3-0 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Nations League. Κάπως έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στη νέα εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά από λάθος του Χραντέτσκι άνοιξε το σκορ, ενώ πριν από το ημίχρονο το αυτογκόλ του Κάλμαν διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η ΕΠΟ λοιπόν έβγαλε την παρακάμερα της αναμέτρησης, δείχνοντας όλα όσα οι κάμερες δεν έδειξαν. Από τους πανηγυρισμούς στα γκολ, αλλά και την αποθέωση του κόσμου προς τον Φώτη Ιωαννίδη.

Δείτε την παρακάμερα:

Γιοβάνοβιτς: «Είναι λογικό να τραγουδάω τον εθνικό ύμνο. Θα ήταν παράλογο αν δεν τον ήξερα»

Ευχαριστημένος φάνηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Ελλάδας, ενώ μεταξύ άλλων ο Σέρβος τόνισε πως είναι πολύ φυσιολογικό να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο.

«Επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι με την εθνική, ήθελα να ξεκινήσει με νίκη για πολλούς λόγους και αυτό ήταν το ζητούμενο. Ξεκινήσαμε μια διοργάνωση με νίκη όπως ήθελα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ουσιαστικά η είσοδός μας στο παιχνίδι, ειδικά χωρίς τη μπάλα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Η Φινλανδία ήταν ήρεμη με τη μπάλα, ξέρει να παίξει με αυτή να δημιουργήσει χώρους. Αντίθετα εμείς χωρίς τη μπάλα δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Το γκολ του Φώτη μας βοήθησε να μην έχουμε τόσο άγχος και ας μην άλλαξε το παιχνίδι μας χωρίς τη μπάλα, αλλά κάναμε διαχείριση με άνεση.

Είδα στο παιχνίδι με τη μπάλα αυτά που ήθελα στην επανάληψη. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα μέσα στα ματς, αλλά είδα τα παιδιά να προσπαθούν πολύ. Το πλάνο μου είχε πολλές πληροφορίες και δε δίνει πολλές ελευθερίες, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Είδαμε πως μπορούμε να παίξουμε, έχουμε ταλέντο και παιδιά που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της εθνικής.

Έχουμε ταλαντούχα και νέα παιδιά αλλά και έμπειρους. Τα αποτελέσματα είναι αυτό που θέλουμε. Εκπροσωπούμε μια χώρα. Πρέπει να παρουσιάζουμε κάτι καλό, αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί παρά το ότι υποφέραμε, μαθαίνουμε. Μέχρι πρόσφατα δούλευα σε ομάδα που είχα περισσότερο χρόνο, αλλά η νίκη μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε με ηρεμία.

Είναι λογικό να τραγουδάω τον εθνικό ύμνο. Είμαι τόσα χρόνια εδώ, τα παιδιά μου γεννήθηκαν εδώ, αν δεν τον ήξερα θα ήταν παράλογο. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τα παιδιά».