Ιωαννίδης και Τζόλης πέτυχαν γκολάρες με τον ίδιο αλλά και ασυνήθιστο τρόπο - Η ατάκα στο Sportal

Χρήστος Τζόλης - Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Ιωαννίδης και Τζόλης πέτυχαν γκολάρες με τον ίδιο αλλά και ασυνήθιστο τρόπο - Η ατάκα στο Sportal

Κώστας Τόπας 10:28 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 11.09.2024

Φώτης Ιωαννίδης και Χρήστος Τζόλης πέτυχαν πανέμορφα τέρματα κόντρα στην Ιρλανδία και μάλιστα το έκαναν με τον ίδιο τρόπο!

Η Ελλάδα δραπέτευσε από το Δουβλίνο με τρίποντο, αφού πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία με 2-0 και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου της. Σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Φώτης Ιωαννίδης και Χρήστος Τζόλης.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, στη μοναδική φάση έως τότε που πήρε αμαρκάριστος τη μπάλα, έβγαλε το πινέλο και ζωγράφισε ένα έργο τέχνης. Το γκολ του Ιωαννίδη, προήλθε όταν ο Μπακασέτας υποδέχτηκε την μπάλα από τα δεξιά και πάσαρε στον επιθετικό των «πρασίνων».

Εκείνος την έστρωσε στον εαυτό του και με ένα τρομερό σουτ με το αριστερό σημάδεψε το δεξί παραθυράκι του Κέλεχερ για το 1-0 της Ελλάδας.

Στο 87' ο Χρήστος Τζόλης διπλασίασε τα τέρματα για την εθνική Ελλάδας. Ο Μπακασέτας έβγαλε την μπαλιά στον νεαρό στράικερ, αυτός έφυγε μόνος του με τον Κόλινς, τον απέφυγε εντυπωσιακά και με αριστερό σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0!

Με αυτά τα δύο τέρματα, η «γαλανόλευκη» κλείδωσε το πολύτιμο τρίποντο. Αυτό όμως που έχει ξεχωριστή σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο προήλθαν αυτά τα δύο γκολ. Κι αυτό διότι τόσο ο Ιωαννίδης όσο και ο Τζόλης σκόραραν με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή με το αδύναμο τους πόδι, το αριστερό. Αυτό ήταν το 13ο τέρμα με το συγκεκριμένο τρόπο για τον επιθετικό της Κλαμπ Μπριζ και το έκτο για τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω ότι και τα δύο γκολ είναι πάρα πολύ ωραία και οι δύο βρήκαμε δίχτυα με τα αντίθετα πόδια. Νομίζω ότι του Φώτη ξεκλειδώνει το παιχνίδι. Εμένα ήταν σε αντεπίθεση, ένας εναντίον ενός. Δύο διαφορετικά γκολ. Οπότε δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο ως το καλύτερο γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά στο Sportal ο Χρήστος Τζόλης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ιρλανδία, όταν ρωτήθηκε για το ποιο ήταν το πιο όμορφο γκολ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!