Παροξυσμός για την Εθνική: Κάνουν φτερά τα εισιτήρια για το ματς με τη Φινλανδία
i

©intime

Παροξυσμός για την Εθνική: Κάνουν φτερά τα εισιτήρια για το ματς με τη Φινλανδία

Sportal newsroom 10:31 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 06.09.2024

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα της εθνικής Ελλάδας με τη Φινλανδία στο Nations League.

Η εθνική Ελλάδας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, αφού το Σάββατο (7/9) η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί τη Φινλανδία στο «Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα μπροστά στον κόσμο της, ο οποίος όπως φαίνεται έχει μεγάλη... δίψα για την αναμέτρηση. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες μετά από τη διάθεση των εισιτηρίων, έχουν φύγει περισσότερα από 13.000 εισιτήρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σε αντίστοιχο χρόνο και όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων του αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας (10/09/2024, Aviva Stadium, Δουβλίνο, 19:45 τοπική ώρα) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations league 2024-25. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίου, μπορούν να πατήσουν στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Πατήστε ΕΔΩ για την αγορά εισιτηρίου στον αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας».

Το Sportal.gr σε στέλνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League!

Η νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ξεκινά με αντίπαλο την Φινλανδία και το Sportal.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς μαζί με την παρέα τους να βρεθούν στην πρεμιέρα του Nations League.