Με Δουβίκα και Παυλίδη η Εθνική, δεν καλεί... αντί-Ιωαννίδη ο Γιοβάνοβιτς

Με Δουβίκα και Παυλίδη η Εθνική, δεν καλεί... αντί-Ιωαννίδη ο Γιοβάνοβιτς

Γιώργος Σακελλαρίου 17:54 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 07.10.2024

Η Εθνική Ελλάδας θα πάει στα παιχνίδια με Αγγλία (εκτός έδρας) και Ιρλανδία (εντός έδρας) με τους Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα καλέσει κάποιον άλλον να πάρει τη θέση του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ημίωρο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας επιθετικός των πράσινων το... πάλεψε όσο μπορούσε, την ώρα που ο Αντράζ Σπόραρ έκανε εντατικό ζέσταμα για παν ενδεχόμενο. Αλλά στο 43' δεν άντεχε άλλο, με τις ενοχλήσεις να μην του επιτρέπουν να συνεχίσει στο ματς.

Τελικά ο Έλληνας επιθετικός υπέστη θλάση στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένο πως θα χάσει τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League με Αγγλία (εκτός έδρας) και Ιρλανδία (εντός έδρας).

Αμέσως πολλοί μπορεί να σκέφτηκαν ότι ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει νέα κλήση για την αντικατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά αυτό δεν ισχύει. Η Εθνική θα πάει στις δύο ερχόμενες αναμετρήσεις με τους Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη, που είχε ήδη στην αποστολή της.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης για να έρθει από το Μεξικό, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ, θα χρειαζόταν πολύ χρόνο. Τόσο σε βαθμό να έχασε να παιχνίδι με τα «τρία λιοντάρια» στο Γουέμπλεϊ.