Μπήκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Κώτσιρας (pics)

Μπήκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Κώτσιρας (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:12 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 07.06.2024

Ο Γιάννης Κώτσιρας ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Τη προετοιμασία της για τις φιλικές αναμετρήσεις με τη Γερμανία και τη Μάλτα συνέχισε η Εθνική Ελλάδας, πραγματοποιώντας την δεύτερη της προπόνηση στο γήπεδο της Ρίζούπολης.

Στη σημερνή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενσωματώθηκε ο δεξιός μπακ του Παναθηναίού, Γιάννης Κώτσιρας. Την Πέμπτη (30/5), οι Έλληνες διεθνείς θα προπονηθούν στις 18.30.

Το φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία θα διεξαχθεί στο Μένχενγκλαντμπαχ την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:45 ώρα Ελλάδας, ενώ η αναμέτρηση με την Μάλτα θα γίνει επί αυστριακού εδάφους, στο Γκρόντιγκ (Τρίτη 11 Ιουνίου, 19:00 ώρα Ελλάδας).

Θυμίζουμε πως η πρώτη προπόνηση της Εθνικής έγινε την Τρίτη (28/05), εκεί όπου το «παρών» έδωσαν οι Βλαχοδήμος, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Παυλίδης και Γιαννούλης.

Αξιοσημείωτο, είναι ότι έμειναν εκτός για τα φιλικά έμπειροι παίκτες, όπως οι Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Γιώργος Γιακουμάκης, Δημήτρης Πέλκας. Προφανώς, για να δοθεί χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, αφού οι τέσσερις παίκτες για τα επίσημα παιχνίδια θα υπολογίζονται κανονικά.

Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Παπαδόπουλου: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.