Ο influencer Γιαννούλης υποδέχθηκε τους διεθνείς και το μήνυμα του Τζολάκη για δύο νίκες (vid)

Ο influencer Γιαννούλης υποδέχθηκε τους διεθνείς και το μήνυμα του Τζολάκη για δύο νίκες (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:12 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 07.10.2024

Το πρωί της Δευτέρας (7/10) συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η Εθνική Ελλάδας εν όψει της προετοιμασίας της για τους αγώνες κόντρα σε Αγγλία και Ιρλανδία για το Nations League.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ξεκινούν σιγά - σιγά να εντάσσονται στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σήμερα το πρωί (7/10) οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η «γαλανόλευκη», ενόψει της προετοιμασίας της για τους αγώνες με Αγγλία (10/10, 21:45 εκτός) και Ιρλανδία (13/10,21:45 εντός) για την 3η και 4η αγωνιστική του Nations League αντίστοιχα.

Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγινε σε πολύ καλό κλίμα και καλή διάθεση. Εξάλλου, η ψυχολογία είναι πολύ καλή μετά τις νίκες στα δύο πρώτα ματς. Την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος πήρε την κάμερα και σε ρόλο... influencer άρχισε να μας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές!

Παράλληλα ο Κωνσταντής Τζολάκης έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των αγώνων: «Είμαστε έτοιμοι. Εδώ ήρθα δέκα λεπτά με το αμάξι μακριά και πάμε και για τις δύο νίκες».

Χωρίς τον Ιωαννίδη η Εθνική στα ματς με Αγγλία κι Ιρλανδία

Να σημειώσουμε πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα απουσιάσει από τα ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία και την Ιρλανδία, καθώς ο 24χρονος επιθετικός υπέστη θλάση στον προσαγωγό κι αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (6/10).