Οι οκτώ παίκτες της Εθνικής που θα χάσουν το ματς με την Αγγλία αν δεχτούν κάρτα απέναντι στην Ιρλανδία
i

©intime

Οι οκτώ παίκτες της Εθνικής που θα χάσουν το ματς με την Αγγλία αν δεχτούν κάρτα απέναντι στην Ιρλανδία

Δημήτρης Χούπης 19:33 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 13.10.2024

Οκτώ παίκτες της Εθνικής βρίσκονται στο όριο και αν δεχτούν κίτρινη στο παιχνίδι με τη Ιρλανδία τότε θα χάσουν τον αγώνα με την Αγγλία.

Η Ελλάδα μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας με 2-1 στο Λονδίνο έχει στρέψει το βλέμμα της στο ματς με την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική του Nations League. Κάπως έτσι η Εθνική ανέβηκε μόνη πρώτη στον 2ο όμιλο του League B και έχει το προβάδισμα για την άνοδο στη League A.

Ωστόσο οκτώ παίκτες της «γαλανόλευκης» βρίσκονται σε... κίνδυνο για να χάσουν το επόμενο παιχνίδι με την Αγγλία στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία δεχτούν κίτρινη. Ο λόγος γίνεται για τους Τσιμίκα, Κωνσταντέλια, Κουρμπέλη, Πέλκα, Σιώπη, Ζαφείρη, Τζόλη και Παυλίδη.

Πως η κόρη του Φρανκ ντε Μπερ έχει... απαγορεύσει στον διαιτητή του Ελλάδα - Ιρλανδία να σφυρίζει ματς της Φέγενορντ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:17 - 13.10.2024

Πως η κόρη του Φρανκ ντε Μπερ έχει... απαγορεύσει στον διαιτητή του Ελλάδα - Ιρλανδία να σφυρίζει ματς της Φέγενορντ

Ο Τζόι Κόι ορίστηκε από τη UEFA να διαιτητεύει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία, για το Nations League. Στον εν λόγω ρέφερι έχει απαγορευτεί να σφυρίζει σε ματς της Φέγενορντ και ο λόγος πίσω από αυτό έχει να κάνει με την κόρη του Φρανκ Ντε Μπερ.

Υπενθυμίζεται ότι με τα «Τρία Λιοντάρια» θα παίξει στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά (17/11) θα αντιμετωπίσει τη Φινλανδία στο Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Γκαγκάτσης: «Η απουσία του Μπάλντοκ θα είναι αισθητή - Το πνεύμα και το παράδειγμά του θα μας συνοδεύουν σε κάθε αγώνα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Ιρλανδία κα αναφέρθηκε στη βαρύτητα του αγώνα λόγω του αποχαιρετισμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Η αποψινή αναμέτρηση με την Ιρλανδία έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα για όλους μας, καθώς αποτελεί μια στιγμή αποχαιρετισμού για ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας της Εθνικής Ομάδας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που τίμησε με υπερηφάνεια το εθνόσημο, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Έφυγε αδόκητα λίγες ώρες πριν από την ιστορική νίκη της Ελλάδας στην Αγγλία, στη χώρα που γεννήθηκε. Είναι δύσκολο για τον καθέναν από εμάς να αποδεχτεί αυτή την ξαφνική απώλεια. Πολλώ δε μάλλον για τους συμπαίκτες του, με τους οποίους μοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια, την ίδια προσπάθεια και μαζί τις χαρές και τις απογοητεύσεις.

Την προηγούμενη Πέμπτη, ο φόρος τιμής στη μνήμη του Τζορτζ από τους συμπαίκτες και φίλους του, δεν ήταν απλώς μια ανεπανάληπτη νίκη, αλλά ένα μοναδικό μήνυμα ενότητας και αξιοπρέπειας και μια ανεξίτηλη ανάμνηση, γεμάτη συναισθηματικές εκρήξεις. Οι διεθνείς μας, με ραγισμένη καρδιά και δάκρυα στα μάτια, βρήκαν τη δύναμη να αγωνιστούν και να τιμήσουν μεγαλοπρεπώς τον Τζορτζ.

Εκ μέρους της ΕΠΟ, θέλω να εκφράσω και πάλι τα συλλυπητήριά μου προς στην οικογένεια και τους οικείους του Τζορτζ. Η προσφορά του στην Εθνική Ομάδα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η απουσία του θα είναι αισθητή, όμως το πνεύμα και το παράδειγμά του θα μας συνοδεύουν σε κάθε αγώνα.

Και σε κάθε απόκρουση στην τοξικότητα.

Σε κάθε πάσα τού σεβασμού και της αλληλεγγύης που πρεσβεύει, ως αξίες, το ποδόσφαιρο.

Σε κάθε σουτ προς την κατεύθυνση της ενότητας.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης».