Γιορτή που άρμοζε στους Legends 2004 για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το έπος στην Πορτογαλία
i

©intime

Γιορτή που άρμοζε στους Legends 2004 για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το έπος στην Πορτογαλία

Sportal newsroom 23:38 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 11.07.2024

Σε έναν αγώνα γιορτή για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το Euro 2004 στο Έσεν οι UEFA All Stars νίκησαν με 2-1 τους Legends 2004, με τους ποδοσφαιριστές του Ότο Ρεχάγκελ να γνωρίζει την αποθέωση που τους άρμοζε.

Ο Λουίς Φίγκο πήρε... εκδίκηση απέναντι στους Legends 2004, αφού σε αυτό το φιλικό παιχνίδι - γιορτή για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το Euro 2004, οι UEFA All Stars νίκησαν με 2-1.

Ολική αποθέωση γνώρισαν τόσο οι παίκτες του Έπους του 2004 όσο και ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος είδε τα «παιδιά» του να παίζουν στη γενέτειρά του, στο Έσεν.

Καρεμπέ στο Sportal: «Η ομάδα του Ρεχάγκελ έκανε μία μεγάλη επανάσταση» - Η πρόβλεψη για τον τελικό Ισπανία – Αγγλία
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:14 - 11.07.2024

Καρεμπέ στο Sportal: «Η ομάδα του Ρεχάγκελ έκανε μία μεγάλη επανάσταση» - Η πρόβλεψη για τον τελικό Ισπανία – Αγγλία

Το στέλεχος του Ολυμπιακού και μέλον των UEFA all stars Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το έπος της Ελλάδας στο Euro 2004 κι έκανε πρόβλεψη για τον τελικό Ισπανία – Αγγλία.

Στο πρώτο μέρος οι Έλληνες παλαίμαχοι ήταν καλύτεροι και στο 13' ο Κατσουράνης σκόραρε με ένα φοβερό ψαλιδάκι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά το γκολ ήρθε ένα λεπτό μετά με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ο «τυπάρας» Γιώργος Καραγκούνης θυμήθηκε τα νιάτα του και έβγαλε μια τρομερή ασίστ στον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Ωστόσο στο δεύτερο 40λεπτο οι UEFA All Stars πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά ισοφάρισε με τον Φίγκο, ο οποίος πήρε την... εκδίκησή του κόντρα στον Χαλκιά. Ο άλλοτε αρχηγός της Πορτογαλίας με μία προβολή σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Οι stars της UEFA βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 70' με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ του Σιλβέστρ.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Legends 2004: Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

UEFA All Stars: Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Ρίο Φέρντιναντ, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μικαέλ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία, Πάτρικ Κλάιφερτ.