Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)

Σιώπης - Ντόι

i

©Intime

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:21 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 09.09.2024

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (9/9) για το Δουβλίνο, όπου την Τρίτη (10/9, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Aviva Stadium με στόχο να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημά της στο φετινό Nations League.

Μετά το 3-0 επί της Φινλανδίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Nations League, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (9/9) με την ψυχολογία στα ύψη για το Δουβλίνο.

Την Τρίτη (10/9, 21:45, NOVASPORTS PRIME, ALPHA) η «γαλανόλευκη» θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιρλανδία στο Aviva Stadium για τη δεύτερη αγωνιστική του του δευτέρου ομίλου της League B του Nations League. Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να κάνει το 2/2, βάζοντας γερά «θεμέλια» για την δεύτερη θέση του ομίλου, που θα του δώσει μία επιπλέον ευκαιρία να παλέψει για την άνοδό του μέσω μπαράζ.

https://www.youtube.com/watch?v=6BFCz773R0Y

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε νοκ άουτ από τα δύο αυτά ματς.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Ζαφείρης, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!