Πρώτη συγκέντρωση με χαμόγελα για την εθνική Ελλάδας (vid)

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης - Φώτης Ιωαννίδης

i

PrtScr

Πρώτη συγκέντρωση με χαμόγελα για την εθνική Ελλάδας (vid)

Κώστας Τόπας 12:53 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 02.09.2024

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα (02/09) το πρωί στο ξενοδοχείο εκεί όπου τους περίμενε το τεχνικό τιμ της «γαλανόλευκης».

Η εθνική Ελλάδας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, αφού το Σάββατο (7/9) η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί τη Φινλανδία στο «Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα μπροστά στον κόσμο της, ο οποίος όπως φαίνεται έχει μεγάλη... δίψα για την αναμέτρηση. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες μετά από τη διάθεση των εισιτηρίων, έχουν φύγει περισσότερα από 1.000 εισιτήρια.

Την Δευτέρα (02/09) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής, ενόψει της αναμέτρησης με τη Φινλανδία, με τους διεθνείς να ετοιμάζονται για προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμη για την εν λόγω αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είναι σε όμιλο με ΦινλανδίαΙρλανδία και Αγγλία με τα εντός έδρας παιχνίδια της να γίνονται στο Καραϊσκάκης, εκτός από αυτό απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια» που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Το Sportal.gr σε στέλνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League!

Η νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ξεκινά με αντίπαλο την Φινλανδία και το Sportal.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς μαζί με την παρέα τους να βρεθούν στην πρεμιέρα του Nations League.