To ποστ της Εθνικής για τον αποκλεισμό: «Ένα πέναλτι μπορεί να χαθεί...»

Οι παίκτες της Ελλάδας

i

© Intime

To ποστ της Εθνικής για τον αποκλεισμό: «Ένα πέναλτι μπορεί να χαθεί...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:35 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 13.08.2024

Την πρώτη της ανάρτηση για τον αποκλεισμό από τη Γεωργία έκανε η Εθνική Ελλάδας, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024, αφού ηττήθηκε από τη Γεωργία στη διαδικασία των πέναλτι. Η κριτική που δέχθηκαν παίκτες και προπονητής ήταν έντονη, αφού για πολλούς χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για παρουσία σε διασυλλογική διοργάνωση μετά από δέκα χρόνια.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, μέσω ανάρτησής της έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δέχθηκαν και το μεγαλύτερο βάρος του αποκλεισμού. Μεταξύ άλλων, η ομάδα έγραψε πως βρίσκεται στο πλευρό τους και πως η «η ζωή συνεχίζεται».

«Ένα πέναλτι μπορεί να χαθεί… Μια πρόκριση μπορεί να χαθεί… Αλλά όσο δεν χάνεται η ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΠΙΣΤΗ, δεν θα χαθεί ποτέ και η Ελπίδα. Έχετε δώσει τη ζωή σας γι’ αυτή την ομάδα. Και η ζωή συνεχίζεται… Είμαστε μαζί σας. Όλοι μαζί!», ανέφερε συγκεκριμένα στο ποστάρισμά της η Εθνική.

Χατζηδιάκος: «Φτάσαμε τόσο κοντά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ»

Η Ελλάδα κράτησε το μηδέν για 120 λεπτά αλλά ταυτόχρονα έμεινε «άσφαιρη» κόντρα στη Γεωργία, στον τελικό με φόντο την τελική φάση του Euro 2024 κι έτσι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η επίσημη αγαπημένη αποδείχτηκε πιο άστοχη καθώς Τάσος Μπακασέτας και Γιώργος Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «γαλανόλευκοι» να απουσιάζουν από ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Λίγα 24ωρα μετά, τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Γεωργία, ο Παντελής Χατζηδιάκος έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας τόνισε πως το βλέμμα είναι στο μέλλον.

Είστε υπέρ ή κατά της αποχώρησης του Γκουστάβο Πογέτ από την Εθνική Ελλάδας (poll)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:30 - 27.03.2024

Είστε υπέρ ή κατά της αποχώρησης του Γκουστάβο Πογέτ από την Εθνική Ελλάδας (poll)

Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Γκουστάβο Πογέτ. Εσείς είστε υπέρ ή κατά της παραμονής του Ουρουγουανού τεχνικού στο τιμόνι της Εθνικής;

«Ήταν ένα όνειρο που το θέλαμε παρά πολύ… ένα όνειρο που το είχαμε συζητήσει άπειρες φορές μεταξύ μας. Φτάσαμε τόσο κοντά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ. Μαζί συνεχίζουμε, ενωμένοι όλοι μαζί φίλαθλοι και παίχτες, γιατί αγαπάμε το εθνόσημο», έγραψε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.