Μανδάς: «Όνειρο η Εθνική» - Ανυπομονεί για τη Γερμανία ο Ντόη

Μανδάς: «Όνειρο η Εθνική» - Ανυπομονεί για τη Γερμανία ο Ντόη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:17 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 03.06.2024

Ο Χρήστος Μανδάς και ο Αντρέας Ντόη μίλησαν για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα.

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία στις 7 του μήνα και με τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο Χρήστος Μανδάς και ο Αντρέας Ντόη. Ο γκολκίπερ της Λάτσιο πριν τη σημερινή προπόνηση σχολίασε:

Για την απογοήτευση λόγω της απουσίας από το EURO2024: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στο EURO, το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζει η Εθνική».

Για την πρώτη του κλήση: «Μπορώ να πω ότι είναι μια ευκαιρία και ένας προσωπικός στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το ονειρεύομαι από μικρό παιδί».

Για τις πολλές επιλογές κίπερ στην Εθνική: «Είναι αρκετά δύσκολο, θέλει χρόνια δουλειάς. Δόξα τον Θεό, είμαστε όλοι καλά. Είναι ευχάριστο για την ομάδα να υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε τερματοφύλακες, όσο και σε άλλες θέσεις».

Για τη Λάτσιο: «Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα που βρίσκομαι στην Εθνική. Τους είπα ότι δεν είχα κληθεί ποτέ στο ομοσπονδιακό συγκρότημα και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμα μου».

Για τον Νόιερ: «Είναι ένας τερματοφύλας που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του και μου αρέσει αρκετά. Τον είδα και με τη Λάτσιο φέτος παίξαμε αντίπαλοι στο Champions League».

Ο Ντόη με τη σειρά του είπε: «Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να νικήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικά ή όχι, εμείς θα πάμε για την νίκη.

Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το εθνόσημο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει το εθνόσημο. Στόχος μου είναι να κατακτήσω πολλά με την Εθνική.

Ο Νάγκελσμαν για το γεγονός ότι το 21% θα ήθελε λιγότερους μαύρους παίκτες στην εθνική Γερμανίας: «Είναι ντροπή»
EURO 2024

13:38 - 03.06.2024

Ο Νάγκελσμαν για το γεγονός ότι το 21% θα ήθελε λιγότερους μαύρους παίκτες στην εθνική Γερμανίας: «Είναι ντροπή»

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, χαρακτήρισε «ρατσιστική» μια έρευνα που διεξήχθη από εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ενόψει του Euro 2024.

Περιμένω πως και πως το παιχνίδι με την Γερμανία. Θα παίξουμε με μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro, αλλά παίζουμε πάντα για την νίκη.

Από πέρσι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να κληθώ, ήρθε τώρα η στιγμή. Θα δώσω το 100% που διαθέτω.

Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες επειδή πανηγυρίζαμε το τρόπαιο. Είναι νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους, για αρχή βλέπουμε τους δύο αγώνες».