Τραυματίστηκε ο Κόουλμαν πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα
i

©imago

Τραυματίστηκε ο Κόουλμαν πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα

Δημήτρης Χούπης 21:19 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 07.09.2024

Ο Σίμους Κόουλμαν λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Ελλάδα, αποκόμισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αγγλία.

Η Ιρλανδία ηττήθηκε στο Δουβλίνο με 0-2 από την Αγγλία στο βρετανικό ντέρμπι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Nations League.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι Ιρλανδοί έχασαν και τον Σίμους Κόουλμαν. Συγκεκριμένα, στο 54ο λεπτό ο αμυντικός της Έβερτον χτύπησε στο πόδι μετά από σύγκρουση με τον Μαγκουάιρ. Το ιατρικό επιτελείο της Ιρλανδίας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αμέσως για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, με τον 35χρονο να σηκώνεται και να συνεχίζει.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια έδειξε ότι δεν μπορούσε να παίξει με αποτέλεσμα να βγει αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του να μπει ο Ο' Μπράιεν. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία την Τρίτη (10/9) στο Δουβλίνο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!