Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του Ταουσιάνη στην Εθνική Ελπίδων

Θεοφάνης Μπακούλας

i

©Intime

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του Ταουσιάνη στην Εθνική Ελπίδων

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:43 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 27.08.2024

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τα Νησιά Φερόε (10/09, 19:30) για τη 14η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2025.

Σε 26 ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο νέος προπονητής της Εθνική Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε (10/09, 19:30) για τη 14η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2025.

Η «γαλανόλευκη» θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη μίας εκ των τριών καλύτερων δεύτερων θέσεων των εννέα ομίλων, προκειμένου να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Γιάννη Ταουσιάνη:

Τερματοφύλακες: Μπαλωμένος, Σγούρης, Γραμματικάκης

Αμυντικοί: Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Κίτσιος, Κουτσογούλας, Τασιούρας

Μέσοι: Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Μπακούλας, Μουζακίτης, Δαρέλας, Καλοσκάμης, Κοντούρης

Επιθετικοί: Μπελεβώνης, Ζουγλής, Αποστολάκης, Παναγίδης, Κούτσιας, Νιάρχος, Τζίμας

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!