Μπορείς να βρεις ποιος είναι; Γάλλος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με full face σε προπόνηση της Εθνικής (vid)

Ο Ιμπραχίμ Κονατέ

Μπορείς να βρεις ποιος είναι; Γάλλος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με full face σε προπόνηση της Εθνικής (vid)

Νεφέλη Μπισμπίκη 20:15 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 08.10.2024

H άφιξη ενός παίκτη της Εθνικής Γαλλίας ο οποίος έφτασε στη συγκέντρωση με full face, έγινε αμέσως viral, αφού όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ήταν ο Ιμπραχίμ Κονατέ.

Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει Ισραήλ και Βέλγιο στο Nations League, αυτή τη φορά χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Ντιντιέ Ντεσάν, κάλεσε όλους τους παίκτες του στο το προπονητικό κέντρο «Clairefontaine»,της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Παρίσι και καθώς αυτοί άρχισαν να συγκεντρώνονται, ένας ήταν που έκλεψε την παράσταση με τις στυλιστικές του επιλογές.

Ο λόγος για τον Ιμπραχίμ Κονατέ, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε φορώντας ένα κοστούμι και με μια λαχανί κουκούλα που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό του με φερμουάρ. Αμέσως όλοι είχαν την περιέργεια να μάθουν πως ήταν αυτός ο μυστηριώδης παίκτης. Γρήγορα βέβαια οι φωτογράφοι που βρίσκονταν εκεί απαθανάτισαν το σκηνικό, το οποίο διαδραματίστηκε στη βροχή. Τότε ήταν που, μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού πόζαρε στις κάμερες, έβγαλε το αξεσουάρ...και ιδού τα αποκαλυπτήρια.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως viral στα κοινωνικά δίκτυα. Ο 25χρονος έκανε και πλάκα σε μία συζήτηση με όσους παρεβρίσκονταν εκεί, ρωτώντας τους ποιος πιστεύουν ότι είναι.