Τέσσερις θρύλοι λένε «αντίο» στην Γερμανία

To απίστευτο κορεό των Γερμανών φιλάθλων

i

©imago

Τέσσερις θρύλοι λένε «αντίο» στην Γερμανία

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:44 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 15.10.2024

Με έναν εντυπωσιακό και συγκινητικό τρόπο, αποχαιρέτησαν οι Γερμανοί οπαδοί τους τέσσερις θρύλους της εθνικής τους ομάδας, αναρτώντας ένα φανταστικό κορεό.

Τόμας Μίλερ, Μάνουελ Νόιερ, Τόνι Κρόος, Ιλκάι Γκουντογκάν, τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα παραμένουν στην μνήμη κάθε Γερμανού οπαδού και όχι μόνο, για την προσφορά τους στην ομάδα αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Ο πρώτος είναι στην τρίτη θέση με τις περισσότερες συμμετοχές με την χώρα του, ο δεύτερος έχει εξελίξει την θέση του τερματοφύλακα σε άλλο επίπεδο, ο τρίτος έχει μία καριέρα που κάθε ποδοσφαιριστής θα ζήλευε, ενώ η ποιότητα του τέταρτου είναι αδιαμφισβήτητη.

Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν αποφάσισαν μετά το φετινό Euro, να αποχωρήσουν από την Εθνική τους ομάδα, μία δύσκολη απόφαση όπως δήλωσαν και η Γερμανική Ομοσπονδία αλλά και οι φίλαθλοι θέλησαν να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Δευτέρας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ Γερμανίας και Ολλανδίας στην Allianz Arena, για το Nations League, αυτοί οι παίκτες-θρύλοι, με την απουσία του Κρόος λόγω υποχρεώσεων στην Μαδρίτη, βραβεύτηκαν από την Ομοσπονδία παραλαμβάνοντας τιμητικές πλακέτες.

Αυτό όμως που είναι άξιο αναφοράς, είναι ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο οι οπαδοί της Γερμανίας αποχαιρέτησαν αυτούς τους τέσσερις. Με μία χορωδία και ένα τεράστιο κορεό με τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, είπαν το τελευταίο αντίο, γράφοντας «Θρύλοι, ευχαριστούμε για όλα αγόρια».

Ο Τόμας Μίλερ μάλιστα είχε δηλώσει πριν τον αγώνα για την αποχαιρετιστήρια αυτή βραδιά:

«Θα είναι ωραία. Είναι ωραίο γιατί ξαναβλέπεις κόσμο. Γνωρίζεις ανθρώπους που απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Αλλά κυρίως ανυπομονώ για το παιχνίδι. Φυσικά ήταν μια υπέροχη ιστορία. Ο χρόνος πέρασε απίστευτα γρήγορα. Αλλά η επόμενη γενιά είναι ήδη στη γωνία».