Μοναδική απουσία ο Παυλίδης στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής με τον Γιοβάνοβιτς
i

©intime

Μοναδική απουσία ο Παυλίδης στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής με τον Γιοβάνοβιτς

Δημήτρης Χούπης 20:55 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 02.09.2024

Η Εθνική ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνησή της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, έχοντας ως μοναδική απουσία τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Η Εθνική ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (2/9) την πρώτη προπόνησή της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον ως νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Μαζαράκη, στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, με τους ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλη συμμετοχή με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο να μένουν στο γυμναστήριο. Ενώ οι υπόλοιποι δώδεκα έκαναν κανονική προπόνηση με ένα μικρό διπλό.

Γιοβάνοβιτς: «Μ’ εντυπωσίασε ο Ζαφείρης, ο Έλληνας έχει εγωισμό και πίστη»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:00 - 02.09.2024

Γιοβάνοβιτς: «Μ’ εντυπωσίασε ο Ζαφείρης, ο Έλληνας έχει εγωισμό και πίστη»

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από τους Φορτούνη, Κουρμπέλη, αναφέρθηκε και στην κλήση του Χρήστου Ζαφείρη, αλλά και στην πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πιο αναλυτικά κανονικά προπονήθηκαν οι: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μασούρας, Χατζηγιοβάνης και Δουβίκας.

Στην προπόνηση ήταν και ο Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε επιλέξει την Ελλάδα αντί της Νορβηγίας, παίρνοντας το «ΟΚ» από τη FIFA για να φορέσει τη φανέλα της «γαλανόλευκης». Από την άλλη εκτός έμεινε μόνο ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος αναμένεται να έρθει άμεσα από την Πορτογαλία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς της Εθνικής είναι το ερχόμενο Σάββατο (7/9) απέναντι στη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ στις 10 του μήνα θα φιλοξενηθεί από την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.