Ο Ντόη πήρε τη θέση του τραυματία Ρέτσου στις κλήσεις της Εθνικής για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Ανδρέας Ντόη

i

©intime

Ο Ντόη πήρε τη θέση του τραυματία Ρέτσου στις κλήσεις της Εθνικής για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Δημήτρης Χούπης 19:34 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 28.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε τον Ανδρέα Ντόη στις κλήσεις της Εθνικής για τα παιχνίδι με τη Φινλανδία και την Ιρλανδία, στη θέση του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος είναι τραυματίας.

Η Εθνική ξεκινάει τον Σεπτέμβρη τις υποχρεώσεις της στο Nations League, όπου πλέον βρίσκεται στο League B. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο η «γαλανόλευκη» θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι στις 7 Σεπτεμβρίου με τη Φινλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης και τρεις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει κάνει τις επιλογές του για τα δύο παιχνίδια, έχοντας μέσα στις κλήσεις τον Παναγιώτη Ρέτσο ο οποίος τραυματίστηκε. Τη θέση του κάπως έτσι την πήρε ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος έχει πάρει φανέλα βασικού στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα απέναντι σε Βόλο και Athens Kallithea.

Ο Χρήστος Ζαφείρης στο Sportal: «Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους - Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:24 - 28.08.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης στο Sportal: «Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους - Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»

Ο Χρήστος Ζαφείρης άνοιξε την καρδιά του στo Sportal με αφορμή την απόφασή του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και μεταξύ άλλων έκανε μία αναδρομή της καριέρας του, φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Η πρόταση της Σλάβια Πράγας, η προσέγγιση του Μάκη Γκαγκάτση και το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας για κάποια ομάδα της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Επέλεξε Ελλάδα ο Χρήστος Ζαφείρης - Είπε «όχι» στη Νορβηγία

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Χρήστος Ζαφείρης από εδώ και πέρα θα φοράει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό η Νορβηγία μέσα από τα social media.

Ο νεαρός μέσος της Σλάβια Πράγας αποφάσισε να επιλέξει τους «γαλανόλευκους», ωστόσο λόγω της FIFA δεν μπόρεσε να βρεθεί στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ όσο και η νορβηγική ομοσπονδία έστειλαν τα έγγραφα που χρειαζόταν με σκοπό ο ίδιος να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και τώρα είναι στο χέρι της FIFA να δώσει το τελικό «οκ».

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζαφείρης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αποστολή για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τον ερχόμενο Οκτώβριο.