Συγκίνησε ο πιλότος της πτήσης της Εθνικής: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια και όχι μόνο για τη νίκη»
i

©intime

Συγκίνησε ο πιλότος της πτήσης της Εθνικής: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια και όχι μόνο για τη νίκη»

Βασίλης Μοιρώτσος 18:19 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 11.10.2024

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ εξέφρασε ο πιλότος της πτήσης με την οποία η Εθνική επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία στο Γουέμπλεϊ. Η Εθνική έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στο Λονδίνο επικρατώντας της Αγγλίας με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League. Ο Παυλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «γαλανόλευκης», ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 49' και έβαλε το νικητήριο τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της Ελλάδας έσπευσαν προς τη γωνία όπου βρίσκονταν οι Έλληνες οπαδοί για να πανηγυρίσουν τη νίκη την οποία αφιέρωσαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Πλέον οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο παιχνίδι με την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκης. Το γήπεδο μάλιστα αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού έχουν ήδη φύγει 20.000 εισιτήρια.

Κατά την πτήση της επιστροφής λοιπόν ο πιλότος του αεροπλάνου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τους ανθρώπους της Εθνικής για τον θάνατο του Μπάλντοκ. Ενώ στη συνέχεια τους έδωσε συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη απέναντι στη φιναλίστ του περασμένο Euro.

«Λυπούμαστε πολύ για τον χαμό του φίλου σας κ συμπαίκτη σας είπε. Το ποδόσφαιρο σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται σε δεύτερη μοίρα Σας αξίζουν συγχαρητήρια πρώτον που παίξατε αυτό το ματς κ δεύτερον για την εμφάνιση σας και τη μεγάλη νίκη σας», ήταν τα λόγια του πιλότου.