Το ευχαριστώ της Εθνικής προς τον κόσμο: «Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων
i

©intime

Το ευχαριστώ της Εθνικής προς τον κόσμο: «Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων

Sportal newsroom 16:15 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:15 - 08.09.2024

Με μία ανάρτηση στα social media η ΕΠΟ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Φινλανδία.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί στη νέα εποχή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, επικρατώντας της Φινλανδίας με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» στην πρώτη αναμέτρηση με τον Σέρβο προπονητή, έδειξαν τη συμπαράσταση και με το παραπάνω.

Αφού στις κερκίδες του Γ. Καραϊσκάκης βρέθηκαν πάνω από 17.000 φίλοι της Ελλάδας που είδαν από κοντά τη νίκη κόντρα στη Σκανδιναβική ομάδα. Με μία ανάρτηση λοιπόν η Εθνική ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο.

Η ανάρτηση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το 𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟓 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους».