Χωρίς εκπλήξεις οι κλήσεις της Ιρλανδίας για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Αγγλία
i

©imago

Χωρίς εκπλήξεις οι κλήσεις της Ιρλανδίας για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Αγγλία

Δημήτρης Χούπης 17:32 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 29.08.2024

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Χέιμιρ Χάλγκριμσον για τα παιχνίδια της Ιρλανδίας με την Αγγλία και την Ελλάδα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η Ιρλανδία με τον Χέιμιρ Χάλγκριμσον πλέον στον πάγκο έβγαλε τις πρώτες της κλήσεις για τα παιχνίδια του Nations League με την Αγγλία και την Ελλάδα στις 7 και 10 Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζεται ότι η Ιρλανδία έχει έρθει ξανά αντιμέτωπη με την Εθνική στα προκριματικά του Euro 2024, με τη «γαλανόλευκη» να παίρνει δύο νίκες με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα.

Ο Ισλανδός τεχνικός λοιπόν έβγαλε την αποστολή για τις δύο αναμετρήσεις, χωρίς να έχει καμία έκπληξη παρά μόνο αυτή του Κέισι ΜακΑτίρ. Μέσα είναι ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Κουίβιν Κέλεχερ, αλλά μεταξύ άλλον και ο Ίβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον.

Προπονητής Φινλανδίας: «Η Ελλάδα θα έχει πίεση, μας περιμένει καυτό ματς» - Με Πούκι και Λουντ η αποστολή για την Αθήνα
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:16 - 28.08.2024

Προπονητής Φινλανδίας: «Η Ελλάδα θα έχει πίεση, μας περιμένει καυτό ματς» - Με Πούκι και Λουντ η αποστολή για την Αθήνα

Ο τεχνικός της εθνικής Φινλαδίας Μάρκου Κανέρβα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου. Σ’ αυτήν είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Kέλεχερ, Τρέιβερς, Ο' Λέρι

Αμυντικοί: Κόουλμαν, Ντόχερτι, Ό' Σεϊ, Κόλινς, Ομομπαμιντέλε, Ο' Μπράιν, Σκέιλς, Ο' Ντόουντα, Μπρέιντ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μέσοι: Σμόλμποουν, Μολόμπι, Νάιτ, Μπράουν, ΜακΑτίρ

Επιθετικοί: Ίντα, Φέργκιουσο, Σμόντικς, Ογκμπένε, Ρόμπινσον, Πάροτ

Από την άλλη και η Εθνική με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, έκανε γνωστές τις κλήσεις της, με τον Σέρβο να μην έχει καμία έκπληξη επίσης. Μάλιστα υπήρξε και μια αλλαγή με τον Ντόη να παίρνει τη θέση του Ρέτσου, ο οποίος έχει τραυματιστεί.

Η αποστολή της Εθνικής:  Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.