Ετό εσύ; Η σοκαριστική αλλαγή του Καμερουνέζου σούπερ-σταρ! (pic)

Ετό εσύ; Η σοκαριστική αλλαγή του Καμερουνέζου σούπερ-σταρ! (pic)

Sportal newsroom 08:30 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 14.08.2024

Ο Σάμουελ Ετό βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία και σόκαρε με την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Πολλοί αθλητές και δη ποδοσφαιριστές, όσο η καριέρα τους είναι σε εξέλιξη, καταπιέζονται αρκετά με τον τρόπο ζωής που επιβάλλεται να ακολουθούν τόσο στα ωράρια, όσο κυρίως στη διατροφή.

Έτσι, λοιπόν, όταν πια σταματάει η επαγγελματική τους πορεία εντός αγωνιστικών χώρων, αφήνονται στη χαλαρότητα χωρίς ιδιαίτερα όρια, ξεσπούν και μαζί ξεσπά και το σώμα τους.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει και ο Σάμουελ Ετό, που πλέον είναι 42 ετών και αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο, είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Καμερούν και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια μετά την απόσυρσή του δεν είχε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε και απόδειξη αποτελεί η παρουσία του στο φιλικό ματς που διεξήχθη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ώστε να ενισχυθούν οι οικογένειες των θυμάτων από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Καμερουνέζος έχει πάρει πάρα πολλά κιλά και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον «δαντελένιο» επιθετικό που θάμπωσε σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Συνολικά, ο Σάμουελ Ετό είχε στην καριέρα του 728 ματς με 324 γκολ και σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2019 με τη φανέλα της Κατάρ SC.

Δείτε τον Σάμουελ Ετό όπως είναι σήμερα: