Ετοιμάζει δυνατό… πακέτο για Λεάο η Τσέλσι
i

Ράφαελ Λεάο/©Intime

Ετοιμάζει δυνατό… πακέτο για Λεάο η Τσέλσι

Sportal newsroom 14:04 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Πρόταση που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ σκοπεύει να καταθέσει στη Μίλαν η Τσέλσι, προκειμένου να αποκτήσει τον Ράφαελ Λεάο.

Ετοιμη για να κάνει δυναμική κίνηση προκειμένου να αποκτήσει τον Ράφαελ Λεάο είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τσέλσι. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμα 1,5 χρόνο με τη Μίλαν και, προς το παρόν, δεν δείχνει διάθεση να το ανανεώσει.

Premier League: πόσο εξαντλημένοι θα είναι οι παίκτες κάθε ομάδας μετά τη λήξη του Μουντιάλ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

17:49 - 08.12.2022

Premier League: πόσο εξαντλημένοι θα είναι οι παίκτες κάθε ομάδας μετά τη λήξη του Μουντιάλ

Αναρίθμητοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κερδίζουν το ψωμί τους στα αγγλικά γήπεδα. Ας επιχειρήσουμε να δούμε πόση καταπόνηση αναμένεται να έχει αθροιστικά κάθε ομάδα με την επανέναρξη της Premier League

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport» οι… σειρήνες έχουν αρχίσει και ηχούν για τους «ροσονέρι», μιας και η Τσέλσι ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό «πακέτο» για τον Λεάο, το οποίο θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Οι «μπλε» είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι που πέρασε, όμως τότε η Μίλαν είχε απορρίψει πρόταση που έφτανε στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει, οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον Λεάο να επεκτείνει την παραμονή του στο Μιλάνο, ωστόσο οι επαφές που έχουν με τον δικηγόρο του, Τεντ Ντιμβουλά, δεν έχουν αποδώσει καρπούς.