Έτοιμος για τη Λαμία ο Κάρμο - Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ...

Έτοιμος για τη Λαμία ο Κάρμο - Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ...

Ο Νταβίντ Κάρμο ήρθε για να παίξει αμέσως και το Σάββατο (31/8) ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδι...

Ο Ολυμπιακός έψαχνε την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά και τελικά, ευτύχησε να φέρει και πάλι πίσω τον Νταβίντ Κάρμο. Έκλεισε αυτό το κομμάτι με τον καλύτερο τρόπο, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει καλά ο κόουτς και η ομάδα, όπως και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα.

Είναι ο παίκτης που ήθελαν από την αρχή οι «ερυθρόλευκοι» και η παρουσία του είναι αρκετά σημαντική, τουλάχιστον με τα στοιχεία που έδειξε την προηγούμενη σεζόν. Ήρθε για να «δέσει» την άμυνα του Ολυμπιακού και να την ανεβάσει ένα επίπεδο επάνω, ακριβώς δηλαδή ό,τι έκανε και πέρσι.

Και όπως την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα μπήκε αμέσως και έπαιξε, το ίδιο φαίνεται πως θα γίνει και τώρα. Βέβαια τώρα ίσως και να είναι πιο έτοιμος από πέρσι. Διότι έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία της Πόρτο, έλαβε μέρος σε φιλικά ματς, χωρίς όμως να έχει αγωνιστεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, ενώ μπήκε ως αλλαγή στο Σούπερ Καπ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για μόλις 15 λεπτά.

Πάντως είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ. Διότι όπως όλα δείχνουν θα τον έχει κανονικά στα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου με τη Λαμία. Είναι σε κατάσταση για να μπει και να παίξει και άλλωστε για αυτό ήρθε και στην ομάδα του Πειραιά. Για να αγωνιστεί, κάτι τελικά το οποίο δεν το βρήκε στην Πόρτο, όπως πίστευε και ο ίδιος στις αρχές του καλοκαιριού.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να δούμε τον Κάρμο να κάνει το… ντεμπούτο του, να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα για τη νέα σεζόν. Στη διάθεση του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως θα είναι και ο Ρέτσος ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, οπότε και οι επιλογές του Βάσκου για το κέντρο της άμυνας πλέον αυξάνονται τόσο αριθμητικά, όσο, όμως, και ποιοτικά με την προσθήκη του Κάρμο στο ρόστερ.

Αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, θα υπάρξει μόνο αν παραχωρηθεί ο Μπιανκόν. Ανοιχτό θα είναι ως την τελευταία στιγμή των μεταγραφών…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!