Έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φελίπε

Επιστρέφει ο Φελίπε.

i

©intime

Έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φελίπε

Sportal newsroom 20:56 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Ο Βραζιλιάνος φορ του ΟΦΗ Λουίς Φελίπε θα βρίσκεται στη διάθεση του Νταμπράουσκας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα ευχάριστο νέο είχε η σημερινή προπόνηση στον ΟΦΗ.

Ο Λιθουανός τεχνικός Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Λουίς Φελίπε να συμμετέχει στην προπόνηση κι έτσι δήλωσε παρών για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Τοράλ.

Στο δελτίο του ΟΦΗ αναφέρεται: «Με τον Φελίπε να συμμετέχει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

H προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

«Όραμα ζωής ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ νέο γήπεδο, ο Μπούσης θέλει να επενδύσει για νέες εγκαταστάσεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:05 - 23.03.2023

«Όραμα ζωής ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ νέο γήπεδο, ο Μπούσης θέλει να επενδύσει για νέες εγκαταστάσεις»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης αναφέρθηκε στα σχέδια του Μιχάλη Μπούση για την δημιουργία αθλητικού κέντρου, αλλά και ν’ αποκτήσει η ομάδα ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο Τοράλ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι Γρίβας και Σηφάκης. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Μπάκιτς, Μπιφουμά και Τοράρινσον.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 10:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα».

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ του ΟΦΗ Τιεβί Μπιφουμά, παράλληλα, αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στο Νότιο Σουδάν. Το Κονγκό νίκησε 1-0, ο Μπιφουμά ήταν βασικός και κι αντικαταστάθηκε στο 75’. Μ’ αυτή τη νίκη το Κονγκό παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης για το Κόπα Άφρικα.