Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το Women’s Champions League!

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το Women’s Champions League!

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:07 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 04.09.2024

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μπαίνει στη… μάχη των προκριματικών του UEFA Women’ s Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κιριάτ Γκατ από το Ισραήλ το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) στο Szczecin της Πολωνίας για την ημιτελική φάση του έβδομου ομίλου του πρώτου γύρου του Women's Champions League, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Η μετάδοση των αγώνων θα γίνει μέσω live stream από την ιστοσελίδα women.pogonszczecin.pl. Ωστόσο, η μετάδοσή τους δεν θα είναι δωρεάν, αφού η ιστοσελίδα ζητά αντίτιμο 2.87 ευρώ για το κάθε ματς.

Για το ματς κόντρα στην Κίργιατ Γκατ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα παιχνίδι το οποίο έχει τις δικές του, δυσκολίες. Παίζουμε κόντρα στην πρωταθλήτρια του Ισραήλ, η οποία έχει την δική της δυναμική. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες πλησιάζουν εκείνες για τις οποίες έχουμε προετοιμαστεί. Νομίζω ότι η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την δική μας απόδοση, διάθεση και αγωνιστικότητα, όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Εάν ο ΠΑΟΚ νικήσει, θα παίξει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00, απέναντι στη νικήτρια του άλλο ζευγαριού, Σερβέτ (Ελβετία)-Πογκόν Σέτσιν (Πολωνία).

Στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη είναι οι εξής ποδοσφαιρίστριες:

Ανδράδε, Αργυρίου, Βαρδαλή, Βλασσόπουλος, Γκούνη, Δασκάλου, Δοϊρανλή, Δρακογιαννάκη, Εστέβεζ, Τζούρτζεβιτς, Κακαμπούκη, Καλέση, Καλιεντζίδου, Καραγιάννη, Κιουρεξίδου, Κοσκερίδου, Μανίσα, Μήτκου, Μπορτούνη, Νόιχαους, Παπαδοπούλου, Φεραντάνς, Χέλμβαλ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!