Το... σκονάκι του αιώνα: Ο Πίκφορντ είχε γραμμένους στο παγούρι του τους Ελβετούς και που εκτελούν τα πέναλτι! (pic)

Το... σκονάκι του αιώνα: Ο Πίκφορντ είχε γραμμένους στο παγούρι του τους Ελβετούς και που εκτελούν τα πέναλτι! (pic)

Sportal newsroom 22:26 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:45 - 07.07.2024

Οι Άγγλοι το... τερμάτισαν. Ο Πίκφορντ πήγε στη διαδικασία των πέναλτι έχοντας στο παγούρι του το... σκονάκι του αιώνα!

Απίστευτο και όμως... αγγλικό. Οι άνθρωποι της Αγγλίας είχαν ετοιμάσει κάτι που συναντάμε για πρώτη φορά στα χρονικά σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και έδειξαν πως είναι προετοιμασμένοι για όλα. Γράφοντας ακόμα και... σκονάκι στο παγούρι του Πίκφορντ για το που εκτελούν τα πέναλτι οι παίκτες της Ελβετίας!

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Πολλοί προπονητές τερμαφυλάκων σε ματς που μπορεί να κριθούν στη διαδικασία των πέναλτι προσπαθούν να προετοιμάσουν τον γκολκίπερ. Με... σκάουτινγκ στα πέναλτι των αντιπάλων και ενημερώνοντάς τον πριν από το ματς για το που μπορεί να εκτελέσει ο καθένας.

Έχουμε δει και χαρτάκια να δίνουν σε τερματοφύλακες για να τα τσεκάρουν λίγο πριν τη διαδικασία. Αλλά αυτό που είδαμε από τον Πίκφορντ δεν έχει προηγούμενο. Οι Άγγλοι το... τερμάτισαν και ο τερματοφύλακας της ομάδας είχε γραμμένους στο παγούρι του όλους τους παίκτες της Ελβετίας και που εκτελεί ο καθένας τα πέναλτι.

Πάνω αριστερά, κάτω δεξιά, δεξιά και ψηλά, στη μέση και άλλα παρόμοια ανέφερε το παγούρι του Πίκφορντ ο οποίος βλέποντας τους αντιπάλους να έρχονται για εκτελέσεις, κοιτούσε και το παγούρι του.

Δείτε τη λίστα του Πίκφορντ πάνω στο παγούρι του

Ο Πίκφορντ έπιασε ένα πέναλτι από τα τέσσερα συνολικά που εκτέλεσαν οι Ελβετοί, αυτό του Ακάντζι που ήταν και ο πρώτος που πήγε να εκτελέσει. Αλλά αποδείχτηκε αρκετό, αφού οι συμπαίκτες του φρόντισαν να ευστοχήσουν και στα πέντε δικά τους και να χαρίσουν την πρόκριση στην Αγγλία.