Άγγλοι έφυγαν από το γήπεδο πριν από τη λήξη και το μετάνιωσαν, προσπαθώντας να μπουν ξανά μετά την ισοφάριση του Μπέλιγχαμ (vid)

Άγγλοι έφυγαν από το γήπεδο πριν από τη λήξη και το μετάνιωσαν, προσπαθώντας να μπουν ξανά μετά την ισοφάριση του Μπέλιγχαμ (vid)

Δημήτρης Χούπης 17:51 - 01.07.2024

Μερικοί Άγγλοι οπαδοί αποχώρησαν από το γήπεδο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τη Σλοβακία, αλλά μετά το γκολ ισοφάρισης του Μπέλιγχαμ προσπάθησαν να μπουν ξανά.

Η Αγγλία για ακόμα μια φορά εμφάνισε λίγο προβληματική εικόνα, αλλά τελικά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024, νικώντας με 2-1 της μαχητικής Σλοβακίας. Εκεί θα βρει την Ελβετία, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ιταλίας.

Τα «Τρία Λιοντάρια» έμειναν πίσω στο σκορ στο 25ο λεπτό χάρη στον Σρανζ, αλλά την ώρα που όλα έδειχναν ότι αποκλειστούν, ο Μπέλιγχαμ με ένα τρομερό ψαλιδάκι στο 90+5' έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Κέιν με μια εξ επαφής κεφαλιά στο 93' έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην Αγγλία.

Οι Άγγλοι οπαδοί λοιπόν, όπως είναι λογικό, με την εικόνα της ομάδας του είχαν απογοητευτεί και οι πιο πολλοί είχαν πιστέψει ότι για ακόμα ένα τουρνουά θα φύγει με άδεια τα χέρια. Μια μερίδα φιλάθλων μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο πριν λήξει η αναμέτρηση, αλλά το μετάνιωσαν. Κι αυτό γιατί εκείνη την ώρα ο Μπέλιγχαμ ισοφάρισε και έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Οι ίδιοι προσπάθησαν να μπουν ξανά μέσα στο γήπεδο και κάποιοι το κατάφεραν, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν και είδαν το υπόλοιπο του αγώνα εκτός αυτού.