Σοκ στην Πολωνία - Μετά τον Σβιντέρσκι αποχώρησε τραυματίας και ο Λεβαντόφσκι

Σοκ στην Πολωνία - Μετά τον Σβιντέρσκι αποχώρησε τραυματίας και ο Λεβαντόφσκι

Sportal newsroom 22:41 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 10.06.2024

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχώρησε τραυματίας στο φιλικό της Πολωνίας με την Τουρκία.

Η Πολωνία έχασε σε δέκα λεπτά τους δύο βασικούς της επιθετικούς!

Σε φιλικό ματς στη Βαρσοβία υποδέχεται την Τουρκία. Οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στο Euro 2024 κι αυτό το παιχνίδι είναι πρόβα τζενεράλε.

Η Πολωνία θα αντιμεπίσει στις 16 του μήνα την Ολλανδία και τεχνικός Μίχαλ Πρόμπιερζ και δέκα λεπτά είδε να τραυματίζονται οι δύο βασικοί του επιθετικοί. Ο ένας φυσικά είναι το αστέρι, ο ηγέτης της Πολωνίας και φορ της Μπαρτσελόνα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Σε εφιάλτη μετατρέπεται, λοιπόν, το φιλικό για την Πολωνία, η οποία δίνει τον τελευταίο της αγώνα προετοιμασίας για το Euro 2024 κόντρα στην Τουρκία.

Στο 12’ από λάθος του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού Σαμέτ Ακαϊντίν, ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με αριστερό πλασέ. Τραυματίστηκε όμως στον δικέφαλο στη διάρκεια του πανηγυρισμού και στο 19’ αντικαταστάθηκε από τον Πιάτεκ.

Στο 22' έπεσε στο χορτάρι και ο Λεβαντόφσκι! Ο άσος της Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο στο 30’ με σκυμμένο κεφάλι.

Σε μία αντεπίθεση της Πολωνίας έκανε σπριντ για να πάρει θέση, αλλά ξαφνικά επιβράδυνε. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε στο έδαφος και ζήτησε αλλαγή, εμφανώς απογοητευμένος.

Ο Πρόμπιερζ στον πάγκο δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία που χτύπησε την ομάδα του και έριξε στη μάχη τον Κάσπερ Ουρμπάνσκι.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του αρχηγού της Πολωνίας, αλλά φαίνεται να είναι μυϊκό το πρόβλημα.