Άνθρωπος της ασφάλειας τραυμάτισε τον Μοράτα στην προσπάθειά του να πιάσει έναν εισβολέα

Άνθρωπος της ασφάλειας τραυμάτισε τον Μοράτα στην προσπάθειά του να πιάσει έναν εισβολέα

Δημήτρης Χούπης 12:07 - 10.07.2024

Ένας άνθρωπος της ασφάλειας στην προσπάθειά του να πιάσει έναν εισβολέα, έπεσε πάνω στον Άλβαρο Μοράτα και τον τραυμάτισε.

Ο Μοράτα μπορεί να μην τραυματίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Γαλλία, ωστόσο τα... κατάφερε μετά από αυτό. Η Ισπανία πήρε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Euro κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν. Η «Φούρια Ρόχα» μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Κόλο Μουανί, αλλά τα τέρματα των Γιαμάλ και Όλμο έφεραν... τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της Ισπανίας έσπευσαν στην κερκίδα, όπου βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό. Εκεί όπου θα βρεθούν για πρώτη φορά μετά το 2012 όταν είχαν επικρατήσει με 4-0 της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό και κινήθηκε προς τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Ως αποτέλεσμα αυτού η ασφάλεια του γηπέδου κινήθηκε ενάντιά του για να τον πιάσει.

Ωστόσο, ένας εξ αυτών γλίστρησε και έπεσε άθελά του πάνω στον Άλβαρο Μοράτα, χτυπώντας τον στο πόδι. Όταν σηκώθηκε ο αρχηγός της Ισπανίας μάλιστα έδειχνε να πονάει από το χτύπημα και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι θέλουν Ζιντάν αντί Ντέσαν!