Αρκετά παράπονα των Ούγγρων για τις Fan zones στη Γερμανία

Αρκετά παράπονα των Ούγγρων για τις Fan zones στη Γερμανία

Δημήτρης Χούπης 12:03 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 15.06.2024

Αρκετά παράπονα για την οργάνωση των Fan zones έχουν κάνει οι Ούγγροι που βρίσκονται στη Γερμανία για τα παιχνίδια της ομάδας τους.

Το Euro 2024 ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο, καθώς η Γερμανία έριξε πεντάρα στη Σκωτία (5-1) και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της.

Σειρά πλέον έχει η Ουγγαρία και η Ελβετία, οι οποίες στις 16:00 θα κοντραριστούν στην Κολωνία για το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου. Χιλιάδες φίλοι των δύο ομάδων βρίσκονται στη Γερμανία για το παιχνίδι, αλλά όπως φαίνεται η Ούγγροι οπαδοί δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι από την οργάνωση των Γερμανών.

Άρχισαν τα όργανα με Σέρβους και Αλβανούς οπαδούς στη Γερμανία
EURO 2024

08:45 - 13.06.2024

Άρχισαν τα όργανα με Σέρβους και Αλβανούς οπαδούς στη Γερμανία

Μικρή ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης με κόσμο της Σερβίας ενόψει του αγώνα με την Αγγλία για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024. Την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο που βρέθηκε η αποστολή της Σερβίας τους περίμεναν Αλβανοί οπαδοί για να τους... πικάρουν.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τις Fan zones, όπου όπως αναφέρουν έχουν υπερβολικά πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να αρκετοί να κάθονται μακριά από την οθόνη. Κάπως έτσι πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν καλά τα παιχνίδια.

Η κατάσταση αυτή όμως, δεν ισχύει μόνο στη Φρανκφούρτη, αλλά και σε άλλες πόλεις όπως η Λειψία, η Κολωνία, η Στουτγάρδη και το Ντίσελντορφ.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρώτες μέρες του Euro στη Γερμανία έχουν υπάρξει μερικές μικρές εντάσεις ανάμεσα σε οπαδούς, χωρίς ωστόσο καμία να έχει πάρει μεγάλη διάσταση. Στη Fan Zone του Μονάχου πριν από το παιχνίδι της Γερμανίας με τη Σκωτία μάλιστα υπήρξε και ένας τραυματίας.

Ο λόγος είναι ένα επεισόδιο που προκλήθηκε ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και στη συνέχεια η παρουσία της αστυνομίας έγινε ακόμα πιο έντονη.