Έπος: Δύο Άγγλοι πλακωνόντουσαν μεταξύ τους νομίζοντας ότι... δέρνουν Ολλανδό και όταν το συνειδητοποίησαν ξέσπασαν σε γελια

Έπος: Δύο Άγγλοι πλακωνόντουσαν μεταξύ τους νομίζοντας ότι... δέρνουν Ολλανδό και όταν το συνειδητοποίησαν ξέσπασαν σε γελια

Sportal newsroom 13:08 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 12.07.2024

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε Ολλανδούς και Άγγλους με δύο Βρετανούς οπαδούς να δέρνονται μεταξύ τους κι όταν το συνειδητοποίησαν αγκαλιάστηκαν χαμογελώντας.

Μπορεί στο Signal Iduna Park να μην υπήρξε κανένα παρατράγουδο ανάμεσα στους Ολλανδούς και τους Άγγλους, ωστόσο έξω από αυτό ξέσπασαν επεισόδια τόσο στους δρόμους του Ντόρτμουντ όσο και σε άλλες χώρες.

Συγκεκριμένα, πριν από το παιχνίδι Ολλανδοί οπαδοί επιτέθηκαν στους Βρετανούς σε μαγαζί που κάθονταν με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια. Παρόλα αυτά και στην Πορτογαλία υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς.

Πιο αναλυτικά Ολλανδοί και Άγγλοι βρέθηκαν στην ιβηρική χώρα για διακοπές, αλλά δεν γινόταν να χάσουν τον μεγάλο ημιτελικό, στον οποίο τα «Τρία Λιοντάρια νίκησαν με 2-1 την Ολλανδία και προκρίθηκαν στον τελικό.

Με τη λήξη της αναμέτρησης όμως άρχισαν τα... παρατράγουδα με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, ενώ οι μπύρες έφευγαν στον αέρα ανεξέλεγκτα. Σε ένα βίντεο από τα επεισόδια, εμφανίζονται δύο Άγγλοι οι οποίοι πλακώνονται μεταξύ τους, νομίζοντας ότι ο ένας εξ αυτών είναι Ολλανδός.

Όταν συνειδητοποίησαν όμως ότι και οι δύο είναι Άγγλοι, τότε σταμάτησαν το ξύλο και χαμογέλασαν και αγκαλιάστηκαν, προσφέροντας έτσι μια αρκετά αστεία στιγμή.