Έκλεισαν οι Fan Zones του Βερολίνου για σήμερα λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων
i

©Sportal

Έκλεισαν οι Fan Zones του Βερολίνου για σήμερα λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Δημήτρης Χούπης 17:34 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 18.06.2024

Κλειστές θα μείνουν για σήμερα οι δύο Fan Zones του Βερολίνου, καθώς υπάρχει προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός να είναι πολύ ζεστός, ωστόσο στη Γερμανία η κατάσταση δεν είναι έτσι. Στο Βερολίνο μάλιστα υπάρχουν ακόμα και προειδοποιήσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα. Όπως είναι λογικό η κακοκαιρία στη γερμανική πρωτεύουσα θα επηρεάσει και τον τρόπο λειτουργίας των Fan Zones για το Euro 2024.

Στο Βερολίνο υπάρχουν δύο «ζώνες φιλάθλων», οι οποίες έχουν προσελκύσει και θα συνεχίζουν να μαζεύουν δεκάδες χιλιάδες κόσμο, ο οποίος θα παρακολουθεί τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έπος! Οπαδός της Αγγλίας αποκοιμήθηκε και ξύπνησε ολομόναχος σε ένα άδειο γήπεδο
EURO 2024

10:11 - 18.06.2024

Έπος! Οπαδός της Αγγλίας αποκοιμήθηκε και ξύπνησε ολομόναχος σε ένα άδειο γήπεδο

Η Αγγλία είχε στο πλευρό της χιλιάδες οπαδούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σερβία. Ένας από αυτούς, λοιπόν, έμεινε... λίγο παραπάνω στο γήπεδο, αφού μετά το παιχνίδι τον πήρε ο ύπνος.

Παρόλα αυτά σήμερα (18/6)οι Fan Zones θα είναι κλειστές λόγω προειδοποίησης για ακραία καιρικά φαινόμενα. Πιο αναλυτικά η μετεωρολογική υπηρεσία της Γερμανίας έχει προβλέψει ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στη γερμανική πρωτεύουσα και στην ευρύτερη περιοχή.

Αγώνες λοιπόν μπορεί να μην υπάρχουν στη γερμανική πόλη, αλλά σήμερα το πρόγραμμα έχει δύο παιχνίδια, το Τουρκία - Γεωργία κα το Πορτογαλία - Τσεχία. Δύο αναμετρήσεις που ο κόσμος που βρίσκεται στο Βερολίνο δεν θα μπορέσει να τους παρακολουθήσει από τις Fan Zones καθώς θα είναι κλειστές.

«Η ασφάλεια των επισκεπτών είναι η κορυφαία προτεραιότητα», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του «Kulturprojekt Berlin», Μόριτς βαν Ντούελμεν. Οι «ζώνες φιλάθλων» αναμένεται αύριο να ανοίξουν ξανά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αγώνας στη γερμανική πρωτεύουσα.

⚽️Ρουμάνοι... βρυκόλακες, το «καρδιογράφημα» του Βελγίου και η Γαλλία που νίκησε χωρίς να σκοράρει