Έξαλλος ο βοηθός του Νάγκελσμαν με τον Τέιλορ - Έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών

Έξαλλος ο βοηθός του Νάγκελσμαν με τον Τέιλορ - Έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών

Δημήτρης Χούπης 12:34 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 06.07.2024

Πολλά παράπονα έχουν οι Γερμανοί για τον Άντονι Τέιλορ, ο οποίος δεν είδε πέναλτι σε χέρι του Κουκουρέγια, με τον βοηθό του Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ να κάνει... ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι.

Μεγάλη κουβέντα έχει σηκώσει η επίμαχη φάση με το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στο σουτ του Τζαμάλ Μουσιάλα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παράτασης του Ισπανία - Γερμανία ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα χτύπησε ξεκάθαρα στο απλωμένο χέρι του μπακ της Τσέλσι.

Οι παίκτες της «Νάσιοναλ Μάνσαφτ» διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στον διαιτητή του αγώνα, Άντονι Τέιλορ, ο οποίος συμβουλεύτηκε το VAR, αλλά ο Άγγλος αποφάσισε ότι δεν υπάρχει παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Ο μη καταλογισμός πέναλτι αλλά και ο αποκλεισμός έφερε την απογοήτευση και τα νεύρα των Γερμανών, με τον βοηθό του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μάλιστα να... ξεφεύγει. Σύμφωνα με την BILD ο Σάντρο Βάγκνερ με τη λήξη του αγώνα έκανε «ντου» στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί στον Τέιλορ για την απόφασή του.

Εκεί ο Γερμανός τα είπε σε έντονο ύφος με τον Άγγλο ρέφερι φωνάζοντάς του για τη φάση του χεριού, αλλά και για τη γενικότερη διαχείριση του παιχνιδιού. Στις τάξεις της Γερμανίας όπως είναι λογικό κάνουν λόγο για ξεκάθαρη παράβαση στο σουτ του Μουσιάλα, το οποίο βρήκε στο χέρι του Κουκουρέγια.

Η UEFA από τη μεριά της σε ενημέρωση πριν από την έναρξη της διοργάνωσης έχει τονίσει ότι αν το χέρι είναι κοντά στο σώμα και σε κάθετη θέση ή το χέρι είναι πίσω από το κορμί του παίκτη, τότε δεν υπάρχει παράβαση. Όπως έγινε και στην περίπτωση του μπακ της Τσέλσι.

Δείτε τη φάση: