H μητέρα του Γουότκινς ζητούσε να «βάλουν τον γιο μου στο γαμ@@@νο γήπεδο» (vid)

Ο Γουότκινς με τη μητέρα του

i

© Imago

H μητέρα του Γουότκινς ζητούσε να «βάλουν τον γιο μου στο γαμ@@@νο γήπεδο» (vid)

Sportal newsroom 14:17 - 11.07.2024

H επιθυμία της μητέρα του Όλι Γουότκινς να μπει ο γιός της στο... γαμ@@@νο γήπεδο έγινε πραγματικότητα και η Αγγλία πήρε την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024.

Τρία στα τρία έκανε η Αγγλία όσον αφορά τις ανατροπές, όμως αυτή κόντρα στην Ολλανδία ήταν ίσως η πιο ξεχωριστή. Χάρη σε εκείνη, το γκρουπ του Σάουθγκειτ έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία με στόχο την κορυφή του UEFA Euro 2024.

Για να έρθει αυτή η πρόκριση χρειάστηκε το γκολ του Γουότκινς στις καθυστερήσεις του αγώνα και για να μπει ο Γουότκινς στο ματς χρειάστηκε να περάσουν 81 λεπτά. Βέβαια, αν ο Σάουθγκεϊτ είχε ακούσει τη... μαμά του ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα, το 2-1 θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα (ή και όχι κανείς δεν ξέρει).

Η μητέρα του επιθετικού ζητούσε επίμονα να παίξει λίγο παραπάνω ο γιός της, κάτι που αποτυπώθηκε και σε ένα υπέροχο βίντεο στο Tik Tok. Σε αυτό εμφανιζόταν η γυναίκα να φωνάζει: «Για την Τετάρτη η ευχή μου είναι να αφήσουν τον γιο μου να μπει στο γα@@@νο το χορτάρι». Περισσότερο μπορεί να μην έπαιξε ο γιός της αλλά τελικά η ίδια δικαιώθηκε.

@_annied125_ When Ollie Watkins mum’s wish came true! I bet she is so proud I hope one day I wish this will be me and my son ⚽️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿⚽️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #olliewatkins #mum #tiktok #viral #trending #trend #england #itscoming #mumsoftiktok #fyp #foryou #foryoupage #euro2024 #son ♬ Three Lions (Football's Coming Home) - Baddiel, Skinner & Lightning Seeds

Οι «The Killers» διέκοψαν τη συναυλία τους για να δείξουν Ολλανδία - Αγγλία

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλαθλοι της Εθνικής Αγγλίας, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης (11/7) πανηγύρισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του UEFA Euro 2024. Αυτή ήρθε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Γουότκινς λίγο πριν το φινάλε, «ξεραίνοντας» την Ολλανδία στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Αρκετοί, ωστόσο προτίμησαν να μη δουν τον μεγάλο ημιτελικό, αφού την ίδια ώρα οι «The Killers» έκαναν συναυλία στην «O2 Arena» του Λονδίνου. Βέβαια, όσοι βρέθηκαν εκεί, θέλοντας και μη τελικά είδαν έστω και για λίγα λεπτά τον αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία.

Συγκεκριμένα, το δημοφιλές συγκρότημα διέκοψε τη συναυλία του με σκοπό να δείξει την αναμέτρηση. Όταν ήχησε το τελευταίο σφύριγμα, το κοινό των 20.000 ατόμων άρχισε να φωνάζει με ενθουσιασμό και ερυθρόλευκες σερπαντίνες εκτοξεύονταν στον αέρα από τη σκηνή. Ακολούθησε η συνέχεια της συναυλίας, με τους «The Killers» να τραγουδούν το «Mr Brightside».