«Ψυχρός» εκτελεστής: Ο Τόνεϊ κοιτούσε στα μάτια τον Ζόμερ στην εκτέλεση πέναλτι και ευστόχησε (vid)

«Ψυχρός» εκτελεστής: Ο Τόνεϊ κοιτούσε στα μάτια τον Ζόμερ στην εκτέλεση πέναλτι και ευστόχησε (vid)

Δημήτρης Χούπης 09:03 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 07.07.2024

Ο Άιβαν Τόνεϊ δεν... ένιωθε κατά την εκτέλεση πέναλτι που είχε αναλάβει, κοιτώντας στα μάτια τον Ζόμερ και «νίκησε» τον Ελβετό τερματοφύλακα.

Η Αγγλία μπορεί να μην έπεισε ξανά, αλλά για ακόμα μια φορά ήταν... σκληρή για να πεθάνει και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro 2024. Τα «Τρία Λιοντάρια» παρόλο που έμειναν πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Εμπολό στο 74', κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα με τον Σάκα πέντε λεπτά αργότερα.

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 των Άγγλων. Την πρόκριση τελικά η Αγγλία την πήρε στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί που οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ήταν εύστοχοι και με πρωταγωνιστές τον Πίκφορντ και τον Άρνολντ εξασφάλισαν τη θέση τους στα ημιτελικά.

Εκεί που θα συναντήσουν την Ολλανδία, η οποία νίκησε με 2-1 την Τουρκία. Στη διαδικασία των πέναλτι λοιπόν μπορεί ο Πίκφορντ με την απόκρουση στον Ακάντζι, αλλά και ο Άρνολντ με την εύστοχη τελευταία εκτέλεση να έστειλαν την Αγγλία στην επόμενη φάση, ο Άιβαν Τόνεϊ όμως ήταν αυτός που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Όταν ήρθε η σειρά του να εκτελέσει, ο επιθετικός της Μπρέντφορντ δεν κοιτούσε καν την μπάλα, αλλά τον Ζόμερ στα μάτια δείχνοντας την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που είχε. Τελικά ο Άγγλος ευστόχησε, παρόλο που ο Ελβετός τερματοφύλακας έπεσε στη σωστή γωνία.

Δείτε το πέναλτι: