Η απάντηση του Γιαμάλ στον Ραμπιό μετά την πρόκριση της Ισπανίας: «Μίλα τώρα, μίλα τώρα»

Η απάντηση του Γιαμάλ στον Ραμπιό μετά την πρόκριση της Ισπανίας: «Μίλα τώρα, μίλα τώρα»

Δημήτρης Χούπης 10:43 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 10.07.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ μετά την πρόκριση της Ισπανίας επί της Γαλλίας απάντησε τον Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος πριν από το μεταξύ τους ματς τον είχε αμφισβητήσει.

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν ο παίκτης του αγώνα στην πρόκριση της Ισπανίας επί της Γαλλίας, την οποία νίκησε με 2-1. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα φοβερό τέρμα εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Μενιάν.

Πριν από την αναμέτρηση όμως ο μέσος της Γαλλίας, Αντριάν Ραμπιό, είχε αμφισβητήσει τον νεαρό διεθνή για την εμπειρία του γι' αυτά τα παιχνίδια. «Ο Γιαμάλ πρέπει να δείξει περισσότερα απ' ότι έχει κάνει μέχρι τώρα στο τουρνουά αν θέλει να είναι στον τελικό», ήταν τα λόγια του Γάλλου.

Ο Γιαμάλ όμως φρόντισε να απαντήσει στον Ραμπιό αρχικά με μία ανάρτηση στο instagram και στη συνέχεια μέσα στο... γήπεδο. Αφού σκόραρε μια γκολάρα, ενώ ήταν γενικότερα ο πιο κινητικός παίκτης της Ισπανίας στο παιχνίδι,

Στο γκολ του μάλιστα ο 16χρονος... ζάλισε τον 29χρονο μέσο πριν κάνει το σουτ και στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιαμάλ κοίταξε την κάμερα και φώναξε, «Μίλα τώρα, μίλα τώρα», ατάκα η οποία πήγαινε προφανώς στον Ραμπιό που προηγουμένως τον είχε αμφισβητήσει.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα γενικότερα έχει κάνει τρομερό τουρνουά, αφού εκτός από το γκολ έχει και τρεις ασίστ στην πορεία της Ισπανίας μέχρι τον τελικό του Euro.