Κουκουρέγια για τις αποδοκιμασίες: «Δεν ξέρω τι ήθελαν να πετύχουν»

Μαρκ Κουκουρέγια

i

©imago

Κουκουρέγια για τις αποδοκιμασίες: «Δεν ξέρω τι ήθελαν να πετύχουν»

Δημήτρης Χούπης 12:31 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 10.07.2024

Ο Μαρκ Κουκουρέγια μίλησε για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τη Γαλλία, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν, αλλά δεν ήξερε ακριβώς τι θα πετύχαιναν με αυτή την κίνηση.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια στον ημιτελικό με τη Γαλλία έγινε δέκτης αρκετών αποδοκιμασιών από τους Γερμανούς που βρίσκονταν στις εξέδρες της Αλιάνζ Αρένα. Ο Ισπανός μπακ της Τσέλσι είχε κάνει ένα χέρι στον προημιτελικό με τη Γερμανία, το οποίο δεν δόθηκε με αποτέλεσμα να γίνει... κόκκινο πανί από τους φιλάθλους ακόμα και λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουσιάλα είχε κάνει ένα σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ισπανού μπακ, αλλά ο Άντονι Τέιλορ και με τη βοήθεια του VAR δεν είδε καμία παράβαση. Όπως είναι λογικό οι Γερμανοί έχουν... μείνει σε αυτή την απόφαση και κατά τη διάρκεια του ημιτελικό με τη Γαλλία αποδοκίμαζαν τον Κουκουρέγια κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα.

Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκε από τα γιουχαρίσματα των Γερμανών. Μετά τον ημιτελικό με τη Γαλλία ο Κουκουρέγια μίλησε για το συμβάν και σχολίασε μεταξύ άλλων πως αυτά συμβαίνουν και δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν, τονίζοντας δε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι η Ισπανία είναι στον τελικό.

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, δεν κατηγορώ κανέναν. Δεν ξέρω τι προσπαθούσαν να πετύχουν με αυτό, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε στον τελικό», ήταν τα λόγια του Ισπανού διεθνή μπακ.