Η πλάκα του Χοσέλου για τον Κρόος: «Ελπίζω να αποσυρθεί την Παρασκευή»

Τόνι Κρόος

i

©imago

Η πλάκα του Χοσέλου για τον Κρόος: «Ελπίζω να αποσυρθεί την Παρασκευή»

Δημήτρης Χούπης 17:29 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 03.07.2024

Ο επιθετικός της Ισπανίας, Χοσέλου, μιλώντας για τον αγώνα με τη Γερμανία αναφέρθηκε στον Τόνι Κρόος λέγοντας χιουμοριστικά ότι ελπίζει να αποσυρθεί την Παρασκευή.

Ισπανία και Γερμανία θα θα δώσουν τη «μάχη» τους την Παρασκευή (5/7) με στόχο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2024. Οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή είναι ίσως οι καλύτερες, με βάση την εικόνα τους, αλλά την Παρασκευή μία από τις δύο θα μείνει εκτός διοργάνωσης.

Κάπως έτσι ο αγώνας αυτός μπορεί να είναι και ο τελευταίος για τον Τόνι Κρόος, ο οποίος έχει δηλώσει το Euro θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με τη Γερμανία.

Ο επιθετικός της Ισπανίας, Χοσέλου, κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει πλάκα για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την απόφαση να αποσυρθεί, θέλοντας να γίνει μια ώρα... νωρίτερα.

Συγκεκριμένα μιλώντας για το μεγάλο παιχνίδι, τόνισε ότι ελπίζει ο αγώνας της Παρασκευής να είναι ο τελευταίος του με τη Γερμανία. «Ελπίζουμε ο Κρόος να αποσυρθεί την Παρασκευή», ήταν τα λόγια του Ισπανού φορ.

Οι δυο τους στη Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησαν φέτος τη La Liga και το Champions League, ενώ ο Κρόος με τη Γερμανία έχει ένα Μουντιάλ το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Όταν είχε επικρατήσει με 1-0 την Αργεντινή στον τελικό του Μαρακανά.