Η επίσημη τοποθέτηση των Τούρκων για το περιστατικό Γκιουλέρ - Μοντέλα

Η επίσημη τοποθέτηση των Τούρκων για το περιστατικό Γκιουλέρ - Μοντέλα

Δημήτρης Χούπης 16:40 - 24.06.2024

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Τουρκίας μέσω επίσημης τοποθέτησης, έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό του Γκιουλέρ με τον Μοντέλα κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Πρόβλημα... από το πουθενά πήγε να δημιουργηθεί το βράδυ της Κυριακής στην Τουρκία. Μέσα από τη χώρα κοινοποίησαν ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μοντέλα να παίρνει το φανελάκι από τον Γκιουλέρ και να τον αφήνει εκτός προπόνησης.

Όπως είναι λογικό στα Μέσα της Τουρκίας δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα για τον τρόπο μεταχείρισης του Ιταλού προς τον νεαρό σταρ της ομάδας, ρίχνοντας το φταίξιμο στον Μοντέλα. Παρόλα αυτά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας μέσω επίσημης τοποθέτησης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ρίχνοντας φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι ο παίκτης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης και να κάνει ατομικά. Μάλιστα σχολιάζουν ότι αυτός είναι και ο λόγος που έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας από το παιχνίδι με την Πορτογαλία.

«Κατά τη διάρκεια της απογευματινής μας προπόνησης κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο. Πριν από την προπόνηση ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής, Αρντά Γκιουλέρ, λόγω του πόνου στη βουβωνική χώρα και μετά από συνεννόηση του ποδοσφαιριστή και του ιατρικού επιτελείου αποφασίστηκε να συνεχίσει μόνος του ώστε να είναι έτοιμος με την Τσεχία.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν πρέπει να βασίζεστε σε τέτοια περιεχόμενα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Τουρκίας.

Επόμενο παιχνίδι για την Τουρκία είναι την Τετάρτη (26/6, 22:00) απέναντι στην Τσεχία.