Η Ισπανία κρατάει τον Ντε λα Φουέντε με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028

Ντε Λα Φουέντε

i

© Imago

Η Ισπανία κρατάει τον Ντε λα Φουέντε με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028

Δημήτρης Χούπης 14:30 - 12.07.2024

Όπως αναφέρει η AS η Ισπανία δίνει νέο συμβόλαιο στον Λουίς Ντε λα Φουέντε, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

Ο Λουίς Ντε λα Φουέντε έχει οδηγήσει την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024, όπου θα συναντήσει την Αγγλία στο Βερολίνο.

Η «Φούρια Ρόχα» τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με Κροατία, Αλβανία και Ιταλία κάνοντας το 3/3. Στους «16» απέκλεισε τη Γεωργία, στα προημιτελικά άφησε εκτός την οικοδέσποινα Γερμανία και στον ημιτελικό νίκησε τη Γαλλία με 2-1.

Έπος: Δύο Άγγλοι πλακωνόντουσαν μεταξύ τους νομίζοντας ότι... δέρνουν Ολλανδό και όταν το συνειδητοποίησαν ξέσπασαν σε γελια
EURO 2024

13:08 - 12.07.2024

Έπος: Δύο Άγγλοι πλακωνόντουσαν μεταξύ τους νομίζοντας ότι... δέρνουν Ολλανδό και όταν το συνειδητοποίησαν ξέσπασαν σε γελια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε Ολλανδούς και Άγγλους με δύο Βρετανούς οπαδούς να δέρνονται μεταξύ τους κι όταν το συνειδητοποίησαν αγκαλιάστηκαν χαμογελώντας.

Η καλή εικόνα και η πορεία μέχρι τον τελικό κάπως έτσι, έκανε την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει μπει σε σκέψεις να δώσει νέο συμβόλαιο στον 63χρονο. Σύμφωνα με την AS, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Το οποίο θα έχει διάρκεια για ακόμα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2028. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι τόσο στο Μουντιάλ του 2026 όσο και στο Euro 2028. Μάλιστα στις τάξεις της Ισπανικής Ομοσπονδίας έχουν στόχο να τον ανανεώσουν ακόμα και αν δεν καταφέρει η Ισπανία να κατακτήσει το Euro απέναντι στην Αγγλία.

Το δημοσίευμα της AS αναφέρει ότι οι ετήσιες απολαβές του Ντε λα Φουέντε στην Ισπανία θα ανέρχονται περίπου στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο 63χρονος αποτέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής και στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, όπου κατάφερε να κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά με την Κ-19 και την Κ-21. Παράλληλα κατέκτησε και το Nations League το το 2022-23.