Η MARCA τοποθέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη χειρότερη 11αδα του Euro 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©intime

Η MARCA τοποθέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη χειρότερη 11αδα του Euro 2024

Δημήτρης Χούπης 12:21 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.07.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε αρκετά κακό τουρνουά στη Γερμανία, με αποτέλεσμα η MARCA να τον τοποθετήσει στη χειρότερη ενδεκάδα του Euro 2024.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Γερμανίας, αφού αγωνίστηκε σε πέμπτο Euro, ωστόσο η εικόνα του ήταν απογοητευτική. Ο Πορτογάλος επιθετικός αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, βγαίνοντας αλλαγή μόνο σε ένα από αυτά.

Παρόλα αυτά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η οποία έκανε το 3/3 στη φάση των ομίλων, αλλά αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά. Ως αποτέλεσμα της αρκετά κακής εικόνας του με την Πορτογαλία, η MARCA τον έβαλε στη χειρότερη ενδεκάδα του τουρνουά.

Μαζί με τον Κριστιάνο στην επίθεση έβαλε τον Ρομέλου Λουκάκου του Βελγίου, αλλά και τον Βλάχοβιτς από τη Σερβία, δύο παίκτες οι οποίοι δεν εντυπωσίασαν. Στο κέντρο είναι ο Σόμποσλαϊ, με τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς και τον ΜακΓκίν, ενώ η τετράδα στην άμυνα είναι οι Ζιτσένκο, Κρίστενσεν, Μαντσίνι και Ντι Λορέντζο. Στο τέρμα είναι ο Λιβάκοβιτς από την Κροατία.

Αναλυτικά η χειρότερη ενδεκάδα του τουρνουά σύμφωνα με τη MARCA: