Ιρλανδός κρεμάει στο σπίτι του σημαίες των αντίπαλων ομάδων της Αγγλίας για να δείξει την αντιπάθειά του προς στα «Τρία Λιοντάρια»

Ιρλανδός κρεμάει στο σπίτι του σημαίες των αντίπαλων ομάδων της Αγγλίας για να δείξει την αντιπάθειά του προς στα «Τρία Λιοντάρια»

Δημήτρης Χούπης 18:29 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 09.07.2024

Ένας Ιρλανδός αποφάσισε να δείξει το μίσος του για την Αγγλία, βάζοντας στο σπίτι του σημαίες των αντίπαλων ομάδων που έχουν παίξει τα «Τρία Λιοντάρια».

Το μίσος και η αντιπάθεια ανάμεσα σε Αγγλία και Ιρλανδία είναι γνωστό και πολλές φορές αυτό μεταφέρεται και στον αθλητισμό. Τα «Τρία Λιοντάρια» λοιπόν βρίσκονται στο Euro 2024 σε αντίθεση με την Ιρλανδία, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το γεγονός αυτό δεν επηρέασε έναν Ιρλανδό οπαδό, που ζει στη Σκωτία, να υποστηρίζει οποιαδήποτε ομάδα παίζει ενάντια στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, έχει αγοράσει σημαίες από τις ομάδες, με τις οποίες έχουν παίξει τα «Τρία Λιοντάρια» και τις κρεμάει έξω από το σπίτι του. Δείχνοντας έτσι το μίσος την αντιπάθεια που έχει προς τους Άγγλους. Μάλιστα το ότι η Αγγλία συνεχίζει κανονικά μέχρι τα ημιτελικά - μπορεί και παραπάνω - δεν δείχνει να τον πειράζει, αφού συνεχίζει να ελπίζει στον αποκλεισμό της ομάδας.

Ο Ιρλανδός ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με τις σημαίες έχει τραβήξει... τα βλέμματα αρκετών Σκωτσέζων, οι οποίοι έχουν σπεύσει να του σχολιάσουν. «Το σπίτι αυτό κινδυνεύει να γίνει το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της Σκωτίας», ήταν το σχόλιο ενός. «Σέβομαι το επίπεδο αφοσίωσης μίσους που έχεις», σχολίασε ένας δεύτερος.

Ένας ακόμα αποφάσισε να του κάνει χαβαλέ, αφού πιάστηκε από το γεγονός ότι μόνο γουρλής δεν είναι και ανέφερε, «Η Ολλανδία θα πρέπει να τα προσέχει για τα καλά».