Ιταλός πήγε να φάει ξύλο όταν μπήκε σε live μετάδοση Αλβανικού καναλιού (vid)

Ιταλός πήγε να φάει ξύλο όταν μπήκε σε live μετάδοση Αλβανικού καναλιού (vid)

Δημήτρης Χούπης 16:33 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 16.06.2024

Ένας Ιταλός έκανε... ντου σε live μετάδοση ενός Αλβανικού καναλιού και παραλίγο να τις... φάει από τους παρευρισκόμενους.

Επεισόδιο πήγε να δημιουργηθεί πριν από το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αλβανία χθες το βράδυ (15/6), στο οποίο η «Σκουάντρα Ατζούρα» επικράτησε με 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024.

Συγκεκριμένα, οι Αλβανοί είχαν κατακλύσει το γήπεδο της Ντόρτμουντ, με τους Ιταλούς να είναι η μειοψηφία στις εξέδρες. Κάτι που φάνηκε και στους δρόμους της πόλης, όπου λέγεται ότι ήταν πάνω από 50.000 Αλβανοί.

Λίγο πριν το ματς λοιπόν ένα Αλβανικό κανάλι είχε βγάλει live μετάδοση για να βάλει στο... κλίμα τους φίλους της ομάδας. Τη στιγμή λοιπόν που η παρουσιάστρια από τους συμπατριώτες της, εμφανίστηκε ένας Ιταλός με τη σημαία της χώρας του.

Η κίνηση αυτή όμως δεν άρεσε στους Αλβανούς και ένας από αυτός πήγε να πάρει τη σημαία του. Παράλληλα ένας άλλος πήγε να τον απωθήσει, σπρώχνοντάς τον και παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει. Ωστόσο ο Ιταλός έφυγε και δεν δημιουργήθηκε περαιτέρω φασαρία.