Καμία ανησυχία με τον τραυματισμό του Κέιν στις τάξεις της Αγγλίας ενόψει του ημιτελικού με την Ολλανδία
i

©imago

Καμία ανησυχία με τον τραυματισμό του Κέιν στις τάξεις της Αγγλίας ενόψει του ημιτελικού με την Ολλανδία

Δημήτρης Χούπης 10:46 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 07.07.2024

Καμία ανησυχία δεν επικρατεί στις τάξεις της Αγγλίας για τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν, ο οποίος όπως δήλωσε είναι μια χαρά και θα παίξει κόντρα στην Ολλανδία.

Η Αγγλία δεν έπεισε, αλλά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά νικώντας με 4-2 την Ελβετία στη διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα στις τάξεις των «Τριών Λιονταριών» αγχώθηκαν για λίγο με τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν.

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο αρχηγός της ομάδας σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ακάντζι, έπεσε άτσαλα και χτύπησε στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Άιβαν Τόνεϊ. Ο επιθετικός της Μπάγερν όμως, μετά το ματς με την Ελβετία τόνισε ότι είναι καλά και θα παίξει κανονικά στον ημιτελικό με την Ολλανδία.

«Είμαι καλά, απλά είμαι λίγο κουρασμένος. Είχα μια κράμπα σε εκείνο το σημείο. Έπεσα πάνω στο ψυγείο με τα νερά και εκείνη την ώρα έπαθα κράμπες και στις δύο γάμπες. Ο προπονητής πήρε γρήγορα την απόφαση να βάλει μέσα στον Τόνεϊ, έναν παίκτη που είναι καλός στις εκτελέσεις πέναλτι. Ο Ιβ μπήκε μέσα και έκανε καλά τη δουλειά του», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της Αγγλίας, λέγοντας ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της μέχρι στιγμής. «Ήταν σίγουρα το καλύτερό μας παιχνίδι. Το σύστημά μας τους δημιούργησε προβλήματα και είχαμε την μπάλα περισσότερη ώρα. Παίξαμε περισσότερο στο δικό τους μισό.

Αυτά τα τουρνουά είναι δύσκολα. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να τα κερδίζεις», ήταν τα λόγια του 30χρονου.