Κοσοβάρος δημοσιογράφος έδειξε τον αλβανικό αετό στους Σέρβους και η UEFA του πήρε τη διαπίστευση

Κοσοβάρος δημοσιογράφος έδειξε τον αλβανικό αετό στους Σέρβους και η UEFA του πήρε τη διαπίστευση

Sportal newsroom 08:30 - 20.06.2024

Ο Κοσοβάρος δημοσιογράφος, Αρλίντ Σαντίκου, αποφάσισε να πικάρει τους Σέρβους δείχνοντάς τους τον αλβανικό αετό, αλλά το... πλήρωσε με την UEFA να τον τιμωρεί.

Η κόντρα της Σερβίας με την Αλβανία έχει μεταφερθεί και στο Euro 2024, με τις εντάσεις να μη λείπουν, κυρίως εκτός γηπέδου.

Ωστόσο υπήρξε και μία... ένταση εντός αυτού. Συγκεκριμένα, πριν από το παιχνίδι της Σερβίας με την Αγγλία για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, ένας Κοσοβάρος δημοσιογράφος που πήγε να καλύψει το ματς αποφάσισε να... πικάρει τους Σέρβους.

Ποια ομάδα κατέκτησε το Euro όταν οι Σέλτικς πήραν το τελευταίο τους πρωτάθλημα
EURO 2024

11:39 - 19.06.2024

Ποια ομάδα κατέκτησε το Euro όταν οι Σέλτικς πήραν το τελευταίο τους πρωτάθλημα

Οι Μπόστον Σέλτικς κατέκτησαν το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, επικρατώντας 4-1 των Ντάλας Μάβερικς στους NBA Finals. Ο προηγούμενος τίτλος των «Κελτών» ήταν το 2008, την χρονιά που η Ισπανία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο.

Ως γνωστόν η κόντρα των τριών χωρών έχει δημιουργηθεί από τον πόλεμου στη Γιουγκοσλαβία, με την κάθε χώρα να θεωρεί ότι το Κόσοβο τους ανήκει. Ωστόσο, οι Κοσοβάροι είναι με το μέρος των Αλβανών και ο δημοσιογράφος, Αρλίντ Σαντίκου, την ώρα που βρισκόταν μπροστά από τους Σέρβους τους έδειξε τον αλβανικό αετό, τη στιγμή που ήταν live.

Μάλιστα ένας οπαδός πέταξε ένα ποτήρι στον Κοσοβάρο δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει. Ο Σαντίκου όπως φαίνεται όμως... πλήρωσε ακριβά αυτή του την κίνηση. Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, η UEFA του αφαίρεσε τη διαπίστευση, τιμωρώντας τον για την κίνηση.

Τον αγώνα της Αλβανίας με την Κροατία μάλιστα ο ίδιος τον είδε από την κερκίδα. Έναν αγώνα που ήταν... ματσάρα χωρίς όμως νικητή αφού έληξε ισόπαλος 2-2.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Η αλύγιστη η Αλβανία, ο μαέστρος Γκιουντογάν και η μαγεία Σατσίρι