Σάλος με Ακαϊντίν: Φορούσε λάθος εμφάνιση στο ματς με τη Γεωργία - Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για παίκτη και Τουρκία;

Σάλος με Ακαϊντίν: Φορούσε λάθος εμφάνιση στο ματς με τη Γεωργία - Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για παίκτη και Τουρκία;

Sportal newsroom 22:17 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 19.06.2024

Τα βλέμματα πάνω του τράβηξε ο Σαμέτ Ακαϊντίν στο ματς με τη Γεωργία και αυτό γιατί φορούσε λάθος εμφάνιση...

Η Γεωργία στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο σε ολόκληρο το 90λεπτο, αλλά «λύγισε» από τις γκολάρες των Μιλντίρ (25') και Γκιουλέρ (65') και τη... σφραγίδα του Ακτούρκογλου (90+7'), με αποτέλεσμα η Τουρκία να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 σε ένα φοβερό παιχνίδι και να μπει με το δεξί στο Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στην εν λόγω αναμέτρηση ο Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος στο τελευταίο μισό της σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, σώζοντας την ομάδα του ουκ ολίγες φορές. Δεν είναι αυτός όμως ο (μοναδικός) λόγος που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του...

Σάλος προκλήθηκε με τον Τούρκο στόπερ, καθώς φορούσε λάθος εμφάνιση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός παρότι φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 4, στο δεύτερο ημίχρονο φορούσε το σορτσάκι με το νούμερο 14, κάτι το οποίο παρατηρήθηκε και όλοι απόρησαν «γιατί».

Ο Ακαϊντίν άλλαξε το σορτσάκι του λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που υπήρχε την Τρίτη (18/06) στο Ντόρτμουντ. Ωστόσο, προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αφού πήρε το «πράσινο φως» από έναν εκπρόσωπο της UEFA και γι' αυτό δεν απειλείται ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του με τιμωρία. Αν δεν είχε τη συγκατάθεση του εκπροσώπου της UEFA θα έμπαινε σε μπελάδες και εκείνος και η Τουρκία.

⚽️Όλοι Euro LIVE με τις απογευματινές αναμετρήσεις της Τετάρτης και το Σκωτία - Ελβετία